Ce i se cere Elenei Merișoreanu să facă la nunți

eduard

Binecunoscuta interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu a povestit ce i se cere, mai nou, la nunțile la care cântă.”Au venit cu bani la mine, și bani mulți nu așa”, a afirmat ea.

Elena Merișoreanu este frecvent invitată să cânte la nunți și diverse alte evenimente de acest fel. Deși are un repertoriu folcloric extrem de bogat, artista a mărturisit, pentru click.ro, ce anume i se cere în ultima perioadă să cânte la nunți.

Artistei i se dau bani mulți ca să interpreteze manele la modă.

Ce i se cere Elenei Merișoreanu să facă la nunți. ”Cer manele din astea care sunt acum la modă și îți oferă sume mari, mai mari și decât onorariul”
„Vin de la o nuntă din Ardeal și pot spune că, în ultima vreme, s-a stricat și publicul! Păi, au venit cu bani la mine, și bani mulți nu așa, să-mi ceară să le cânt eu manele! Zice: vă dau bani, cântați-mi cutare!

Cer manele din astea care sunt acum la modă și îți oferă sume mari, mai mari și decât onorariul. Așa se fac banii în ziua de azi, cu manele”, a povestit Elena Merișoreanu.

”Acesta este trendul, nu este nimeni de vină că s-a ajuns aici, decât poate cei care au abordat acest gen și au stricat, astfel, direcția folclorului nostru tradițional românesc.

Dar, trebuie să acceptăm ce se întâmplă acum, pentru că totul se schimbă, publicul e schimbat! Asta e moda acum! Ne dăm și noi după trend”, a completat vedeta.

Elena Merișoreanu e căsătorită de aproape 50 de ani
Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate interprete de folclor. Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu este căsătorită de foarte mulți ani cu Viorel Croitoru.

Despre căsnicia sa a dat detalii artista în cadrul unui interviu pentru wowbiz.ro. Elena Merișoreanu și partenerul său de viață, Viorel Croitoru, au un mariaj de aproape 50 de ani.

„Eu și soțul avem aproape 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

În viață nu putem să spunem că soțul nostru este proprietatea noastră. Eu am fost plecată și câte 4-5 luni din țară, în tinerețe. Fetele mele au fost crescute de părinții mei la țară, le-au educat frumos, ca orice copii care sunt crescuți în familii de bunici.

Eu niciodată nu i-am reproșat asta soțului meu, pentru că dacă ar fi să mă mai nasc și să mă mai mărit o dată, tot cu el m-aș mărita pentru că a păstrat casa și a văzut de ea.

Eu nu am dus lipsă de nimic, nu m-a neglijat, deci nu știu cum să spun, eu mă mai iau și de fetele astea tinere când ne mai vedem la evenimente și le spun: măi voi credeți că e proprietate voastră? Voi chiar credeți că dacă vă înșală o dată, cine știe poate vine cu mai mult drag acasă”, a declarat Elena Merișoreanu.

Lasă un comentariu