Ce i-a cerut Loredana, autoarea crimei din Mangalia, mamei sale, când a fost vizitată în arest: „I-am dus trei șaorma și o pereche de adidași”

eduard

Ce i-a cerut Loredana, autoarea crimei din Mangalia, mamei sale, când a fost vizitată în arest. În dimineața zilei de 6 august, cadavrul unei adolescente a fost găsit în parcul Tosca din Mangalia, sub o bancă. Loredana Atănăsoaie și-a recunoscut faptele și a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis de Tribunalul din Constanța. Ieri, tânăra care a ucis-o pe Alina Ciobanu a fost vizitată pentru prima dată de mama ei, în închisoare, la aproximativ două săptămâni de la tragicul eveniment.

La două săptămâni după ce a ucis-o pe Alina Ciobanu, Loredana, autoarea crimei din Mangalia, a fost vizitată pentru prima oară de mama ei, în arest. Femeia a făcut primele declarații referitoare la întâlnirea cu fiica ei, susținând că încă nu-și poate reveni după cele întâmplate.

„E năucită de cap, e aeriană’, au fost primele cuvinte ale acesteia, după ce a ieșit din clădirea unde Loredana este arestată preventiv, potrivit Antena 3.

Întrebată ce i-a dus Loredanei, mama acesteia a spus: „Trei șaorma și o pereche de adidași’.

Mama Loredanei mai susține că nu a vorbit cu aceasta, în noaptea tragediei: „N-am vorbit… Am vorbit de Radu, de Raluca, de Vlăduț, frații ei. Îi e dor de ei’.

Totodată, femeia a susținut că Loredana era sufletistă și contribuia la bunăstarea familiei: „Bărbatul casei, că suntem singuri de 9 ani. Făcea treabă, învăța, se ducea la școală, făcea naveta, pleca la 7 se întorcea la 3′.

După ce a flat despre crima comisă de fiica ei, mama Loredanei a fost internată în spital și susține că nici acum nu-și poate reveni din starea de șoc, aflându-se sub tratament medicamentos: „Două, trei zile n-am mai realizat… Și acum iau pastile, ca să pot să fiu calmă’.

Mama Loredanei speră la o pedeapsă mai mică
De curând, Claudia Elena, sora Loredanei, susținea că familia ei a angajat un nou avocat, în speranța că autoarea crimei va primi o pedeapsă mai mică. Tânăra a mai spus că familia ei se confruntă cu un val de ciritici și jigniri, pe rețelele de socializare.

„De când am decis în a răspunde acestor răutăcioși pe Internet, n-am menționat o dată numele surorii mele, cât nici nu i-am luat vreodată apărarea pentru faptele comise. Mama mea, ca și oricare altă ființă dătătoare de viață, are și va avea mereu dragoste pentru proprii copii, sperând schimbarea lor, tocmai de aceea a apelat la un nou avocat pentru reducerea sentinței. Eu sunt de părere că fapta Loredanei trebuie pedepsită și trebuie să se ia măsuri în legătura cu asta’, a susținut sora Loredanei, Claudia Elena, potrivit Focuspress.

Lasă un comentariu