Ce fiică frumoasă are Rona Hartner. Rita Sumalya are 15 ani și a jucat deja în trei filme

eduard

Rona Hartner (50 de ani) a fost cu fiica ei, Rita Sumalya (15 ani), la “Teo Show”, emisiunea de la Kanal D moderată de Teo Trandafir.

Apariția artistei cu fiica sa într-un show televizat este o rariate, deoarece Rona a ținut-o pe Rita până acum departe de tot ceea ce înseamnă showbiz și lumea mondenă.

Rona Hartner: „Fata mea se descurcă de una singură”
Rita Suleyma s-a născut în Franța, în urmă cu 15 ani, și este rodul iubirii Ronei Hartner cu dansatorul argentinian Rocco Sedano. Fata trăiește mai mult în Franța și vorbește parțial limba română, dar vine cu mama ei în România ori de câte ori se ivește ocazia.

“E mai înaltă decât mine. Fata mea se descurcă de una singură. Anul acesta mi-am luat un an sabatic mamă-fiică, să descoperim mai multe lucruri împreună. Și o iau cu mine peste tot. Îmi dau seama că la 18 ani va pleca pe drumul ei, între șapte ani și acum a fost numai și numai la școală. Și eu de fiecare dată când eu plecam în România, ea rămânea cu mama. Iar eu, ca artistă, am simțit o suferință destul de mare.

„Am optat să facă o școală acasă și în același timp să mă urmeze peste tot”
De aceea am optat să facă o școală acasă, este în Franța, și în același timp să mă urmeze peste tot. Home schooling, cu școală de modeling, cu alte chestii. Nu prea îi place la școală cu foarte mulți copii, colegii nu au fost prea cool. Așa că home schooling îi convine mai mult. Vrea să facă un curs de hair styling, pe culoare bio, va face și modeling. Și avem și un film în care va juca. A mai jucat deja în trei filme. Și e basistă” – a povestit Rona Hartner, în luna mai, la Teo Show.

Lasă un comentariu