Ce făcea Viviana Sposub înainte să lucreze în televiziune. Ipostaza în care nu mai vrea să fie văzută

0

Viviana Sposub este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune, admirată pentru frumusețea și dezinvoltura ei, pe care le-a etalat în proiectele tv în care a fost implicată. În prezent ea este concurentă în cadrul show-ului Bravo, ai Stil! Celebrities, unde fanii îi pot urmări prestația, ținutele pe care le propune și prestația artistică. Puțini sunt cei care știu ce făcea Viviana Sposub înainte de a deveni cunoscută.

Cu ce se ocupa Viviana Sposub înainte de a lucra în televiziune

Viviana Sposub a povestit într-un interviu că întotdeauna și-a dorit o carieră care are legătură cu televiziunea. De-a lungul timpului, a prezentat toate spectacolele și evenimentele care au avut loc în Botoșani. Nu de puține ori a urcat pe scenă în calitate de cântăreață, pentru că are și acest talent. Iată o prestație de-a sa, din 2009, la Eurovision Junior, unde Viviana s-a îmbrăcat în roz și a cântat o melodie despre cât de mult îi place roz-ul. Acum, Viviana se amuză de această apariție și face glume pe seama ei. Cu siguranță este o ipostază în care nu mai vrea să fie văzută.

 

 

De mică s-a visat pe micile ecrane și a știut că la un moment dat, visul ei va deveni realitate. Viviana s-a pregătit în permanență pentru obiectivul ei, dar au mai fost și perioade în care viața i-a adus alte priorități.

Concurenta de la Bravo, ai Stil! a plecat din Botoșani în București, iar această mutare a avut un impact major asupra ei. Și-a lăsat în urmă familia și iubitul pentru a merge la facultate în Capitală. Aici, după un an în care s-a axat exclusiv pe cursuri, Viviana și-a dat seama că trebuie să continue pregătirea pentru cariera la care visa.

În al doilea an de facultate am decis să fac ce îmi spune inima. Am urmat cursurile de televiziune și m-am perfecționat, iar prima oportunitate de a-mi începe cariera în televiziune nu a întârziat să apară, a spus Viviana Sposub pentru Viva!

Primul job Vivianei Sposub în televiziune

Primul loc de muncă al Vivianei în televiziune a fost la Observator, unde ea a prezentat știrile meteo. Ulterior a renunțat la acest job și a intrat în echipa Vorbește lumea de la Pro Tv. Postura de asistentă tv i-a priit mai mult Vivianei pentru că nu impunea atât de multă rigiditate ca în cazul știrilor.

Viviana a participat și la realityshow-ul Ferma de la Pro Tv unde, spre surprinderea multora, a ajuns până în finală.

În prezent, Viviana este concurentă în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D unde se descurcă din ce în ce mai bine.

Și în plan sentimental îi merge bine, ea fiind într-o relație de lungă durată cu actorul George Burcea. Cu privire la ascensiunea ei în televiziune, Viviana recunoaște că aspectul fizic a fost o componentă importantă, dar spune că nu s-a bazat niciodată doar pe asta, pentru că oamenii sunt atrași de energie și nu de aspect.