Ce face și cum arată acum Adriana Nicolae, femeia suspectată că ar avea un copil cu Ștefan Bănică Jr.

eduard

În urmă cu aproape 7 ani, presa românească a fost zguduită de declarațiile neașteptate ale Adrianei Nicolae. Aceasta a spus că este însărcinată, iar tatăl copilului ei este un actor celebru, iar numele lui conține Junior. La vremea respectivă, toată lumea a concluzionat că tatăl bebelușului este Ștefan Bănică Jr. ‘Nu pot să vă spun cine este tatăl, deoarece este o persoană importantă. Pot spune doar că este un actor cunoscut şi are în componenţa numelui Junior. De altfel, fiica mea se va numi Adriana Nicolae Junior’, a declarat Adriana, în exclusivitate pentru Libertatea, în urmă cu 7 ani.

În anul 2012, Andreea Marin era soția lui Ștefan Bănică Jr. și a fost foarte deranjată de speculații apărute în presă. La un moment dat, Andreea Marin și Adriana Nicolae au dat nas în nas la un eveniment monden, unde vedeta a pus-o la punct pe femeie cu care se zvonea că soțul ei ar fi avut un copil. Fosta prezentatoare de la ‘Surprize, surprize’ a întrebat-o pe Adriana Nicolae, în fața tuturor, dacă este adevărat că Ștefan Bănică Jr. este tatăl copilului ei.

‘Așa că, Adriana, cu aceeași eleganță care mă caracterizează întrucât este o prostie, care s-a tot vehiculat prin presă, din punctul meu de vedere o să te rog să spui, o dată pentru totdeauna. Soțul meu este tatăl copilului tău? Da sau nu?’, a întrebat-o Andreea Bănică pe Adriana Nicolae.

Preț de câteva secunde, Adriana Nicolae a rămas fără suflare, pentru că nu se aștepta nicio secundă să-i fie adresată această întrebare. ‘Din respect pentru fetița mea și pentru familia mea, o să încerc să nu dau curs acestor lucruri spuse de presă’, a fost răspunsul pe care femeia l-a dat. Nici până în prezent Adriana Nicolae nu a lămurit cine este tatăl copilului, iar totul a rămas un mister.

Adriana Nicolae nu mai are silueta pe care o avea în urmă cu câțiva ani și se pare că a mai luat câteva kilograme în plus. Aceasta a debutat în showbiz ca dansatoare la emisiunea ‘Surprize, surprize’, prezentată chiar de Andreea Marin. Este absolventă a UNATC și joacă în piese de teatru și seriale de televiziune. Ca instructor de fitness, Adriana Nicolae a participat la numeroase competiții naționale și internaționale.

Lasă un comentariu