Ce face la 65 de ani bărbatul care a fost „iubirea vieții” Prințesei Diana

eduard

Prințesa Diana a iubit mulți bărbați, dar unul singur a fost numit „iubirea vieții mele” de fosta soție a Regelui Charles al III-lea.

Bărbatul care a ocupat un loc atât de special în inima Dianei este britanicul de origine pakistaneză Hasnat Khan, un chirurg cardiolog astăzi în vârstă de 65 de ani. Cei doi au format un cuplu între 1995 și 1997.

Khan a fost crescut într-o familie musulmană din clasa mijlocie. După studiile de medicină, el și-a luat doctoratul la Imperial College London. În Marea Britanie, Khan a lucrat la Brompton Hospital, London Chest Hospital și Harefield Hospital.

Prințesa Diana chiar i-a vizitat familia din Pakistan în 1996, potrivit Vanity Fair.

„I-a plăcut foarte mult timpul petrecut când a venit aici. S-a bucurat și de ceaiul de după-amiază pe care l-a luat cu familia mea. Și cred că i-a plăcut foarte mult cultura excentrică a familiei asiatice”, a declarat mai târziu medicul.

Diana era foarte îndrăgostită de Hasnat Khan și îl numea „Domnul Minunat”. Ea l-a prezentat pe doctor copiilor ei, Harry și William.

„Diana era îndrăgostită nebunește de Hasnat Khan și dorea să se mărite cu el, chiar dacă asta însemna să trăiască în Pakistan”, a declarat Imran Khan, o prietenă a Dianei.

Cei doi s-au despărțit deoarece nu au putut face față atenției pe care le-o acorda media. Khan a declarat că era îngrijorat de faptul că viața lui va deveni „un iad” din cauza celebrității Dianei.

„Știam că nu voi fi capabil să trăiesc o viață normală”, a explicat el.

Khan s-a căsătorit cu Hadia Sher Ali în 2006, după ce s-a mutat în Pakistan la începutul anilor 2000. Cei doi au divorțat în 2008.

Khan s-a mutat din nou în Marea Britanie și trăiește în Essex. Lucrează în continuare ca medic și desfășoară activități filantropice în Arabia Saudită și Pakistan.

Lasă un comentariu