Ce face Josephine când Smiley sau Gina Pistol își fac o schimbare de look. Reacția adorabilă a…

eduard

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton și au o mulțime de fani. Însă fiica lor, Josephine, a cucerit internetul, chiar dacă părinții ei aleg să nu îi arate chipul.

De fiecare dată când apare într-o imagine sau un clip postat de Gina sau Smiley, Josephine atrage toată atenția, primind numeroase aprecieri și complimente. La fel s-a întâmplat și de data aceasta când artistul și soția sa au vrut să își facă o schimbare de look, iar micuța a avut o reacție adorabilă.

Cum reacționează Josephine când Smiley și Gina Pistol își fac o schimbare de look
Gina Pistol și Smiley au împărtășit pe Instagram un clip comun în care apar cu fetița lor, Josephine, în vârstă de 2 ani. În imagini artistul și fosta prezentatoare probează, pe rând, câte o perucă, așteptând reacția micuței.

„În caz că vă întrebați, cu Josephine ne consultăm înainte de o schimbare de look”, a scris Smiley pe pagina sa de pe rețeaua de socializare în mesajul care a însoțit clipul.

În momentul în care Smiley își pune peruca blondă, Josephine dă din cap că nu îi place cum îi stă tatălui ei cu acest look.

Pe de altă parte, când Gina probează peruca, Josephine sare în sus de bucurie și o mângâie pe păr.

Imaginile cu Josephine sunt atât de impresionante, încât reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

„Ce scumpă e”, „Și ea are perișor frumos”, „Delicioasă”, „Știe fata cel mai bine”, sunt câteva din comentariile lăsate de internauți la clip.

De ce nu vor Smiley și Gina să arate chipul fiicei lor
Deși obișnuiesc să publice pe rețelele de socializare în mod regulat imagini cu Josephine, până acum Smiley și Gina Pistol nu i-au arătat și chipul fiicei lor. Artistul a explicat în urmă cu ceva timp de ce au ales să îi păstreze secretă identitatea.

„Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă “Dom’ne, de ce nu ne arătăm copilul?”. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană. Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni”, a explicat Smiley.

Gina Pistol a postat odată, din greșeală, o fotografie în care apărea și Josephine, fără ca fața să îi fie blurată. Aceasta și-a dat seama de greșeală și a șters rapid imaginea care a fost, însă, preluată de presă.

„Îmi dă întruna fiică-mea șervețele, pentru că plâng întruna. Plâng pentru că am făcut o greșeală pe care o regret amarnic. Îi rog pe cei din presă să blureze chipul fetiței mele, am postat acea poză din greșeală și preț de câteva minute a fost pe Instagram, după care am șters-o. Rugămintea mea este să blurați chipul copilului pentru că încă nu consider că este pregătită să apară pe platformele online și în publicații. Vă mulțumesc foarte mult”, spunea atunci fosta prezentatoare, cu ochii în lacrimi.

Lasă un comentariu