Ce detalii inedite au ieșit la iveală despre despărțirea dintre George Burcea și Viviana Sposub. Cei doi s-au separat după 3 ani de relație: „De aici s-a produs ruptura…”

eduard

Anunțul că George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de PRO TV. Pe parcursul relației, au întâmpinat destule momente dificile și au fost implicați și în scandaluri publice cu fosta soție a actorului, Andreea Bălan, alături de care actorul are două fete.

George Burcea și Viviana Sposub au decis să se despartă după trei ani de relație. Fosta prezentatoare TV a fost cea care a confirmat speculațiile apărute în ultimele zile. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună, iar actorul a plecat în vacanță doar cu cele două fetițe pe care le are cu fosta sa soție, Andreea Bălan, în timp ce Viviana Sposub a rămas în București.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram, Viviana Sposub și-a anunțat urmăritorii că ea și George Burcea nu mai formează un cuplu. După o relație de 3 ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar vedeta a cerut discreție și înțelegere în această perioadă.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost mesajul transmis de Viviana Sposub pe Instagram.

Până acum, George Burcea și Viviana Sposub nu au oferit mai multe detalii despre despărțirea lor și despre motivele care au dus la separare. Conform unor zvonuri apărute în presă, problemele dintre cei doi ar fi apărut la scurt timp după ce au ajuns în America, acolo unde au stat o perioadă înainte de a se întoarce în țară în luna iunie.

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu. Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi pentru CANCAN.ro.

George Burcea și Viviana Sposub au vorbit de mai multe ori pe parcursul perioadei cât au format un cuplu despre dorința de a se căsători și de a-și întemeia o familie. Cei doi păreau că au o relație solidă. Vedeta a vorbit în urmă cu ceva vreme despre relația ei cu actorul.

„Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem. La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo. Eu îmi doream copii de pe la 20 de ani, atunci nu aveam cu cine. Și îmi doream mulți copii, vreo cinci. De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani!”, povestea Viviana Sposub în urmă cu un an pentru Cancan.ro.

Lasă un comentariu