Ce decizie a luat instanța în procesul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană: „Domnul judecător l-a dat afară pe fostul meu soț pentru că…”

eduard

Ce decizie a luat instanța în procesul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Războiul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a izbucnit din nou, după ce jurnalista l-a acuzat pe fostul soț de rele tratamente aplicate minorilor, fiind vorba, mai exact, de fiul lor cel mic, Eduard. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se judecă pentru custodia micuțului, iar azi au avut un nou termen în fața judecătorilor. Autoritățile ar trebui să dea o decizie definitivă în privința custodiei, în următoarele 24 de ore. Din spusele jurnalistei, Silviu Prigoană ar fi fost dat afară din sala de judecată după ce ar fi adresat mai multe injurii avocatei fostei soții.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au întâlnit azi la Tribunal, pentru un nou termen în procesul pentru custodia fiului lor cel mic, Eduard. Acum, Prigoană și Bahmuțeanu așteaptă decizia definitivă a judecătorilor, care ar trebui să fie pronunțată în următoarele 24 de ore. Jurnalista a declarat că ar fi ieșit cu scandal în sala de judecată, iar Silviu Prigoană ar fi fost dat afară, după ce ar fi adresat injurii avocatei fostei soții.

„A fost cu scântei, domnul judecător l-a dat afară pe fostul meu soț pentru că acesta a jignit-o pe doamna avocat. Acum așteptăm pronunțarea, a rămas ca în 24 de ore să se găsească la o soluție. Eu îmi doresc binele copilului. Fiul meu Eduard are nevoie de un tratament medical. Am depus mai multe incrisuri mediale la dosar și am solicitat suplinirea acordului tatălui pentru tratamentele medicale și cum dorește copilul, schimbarea domiciliului de la tată la mine.

Dacă asta este dorința copilului îmi doresc să fie posibil. Copilul e mare, circulă singur pe stradă, nu mai este o problemă din acest punct de vedere. Noi am insistat și la judecătorie să ne dea un termen.’, a declarat Adriana Bahmuțeanu, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ce acuzații îi aduce Adriana Bahmuțeanu lui Silviu Prigoană
Adriana Bahmuțeanu l-a acuzat pe Silviu Prigoană că nu îi permite unuia dintre copiii pe care îi au împreună să primească tratament. Silviu Prigoană a reacționat și a dezvăluit că fiul lor cel mic ar avea, de fapt, exces caloric.

‘Și eu și doamna Bahmuțeanu am primit de la Protecția Copilului o adresă care a fost trimisă și la CNA, să nu mai dezbatem subiectul copilului în public.Copiii nu au ajuns la mine că am mers eu să îi răpesc de la școală sau de la mama lor de acasă. Mi i-a dat tribunalul la 3 ani după ce eu am divorțat și i-am lăsat la mama lor cu mici afecțiuni fizico psihice. Am luat copiii acasă, m-am străduit ca în cei 4 ani de zile să îi pun pe calea cea dreaptă. În primul an copiii nici nu au vrut să își vadă mama, pentru că au fost legați, bătuți. Copilul care astăzi nu vrea să vină astăzi la mine acasă l-am adus de la Constanța în 2018 cu capul spart. I-a spart capul mama lui.(…) Copilul meu despre care e vorba în momentul de față a fost dus la expertiză medicală, la Instututul Parhon. S-a constatat că are exces caloric. Mama copilului l-a îngrășat 10 kg în 3 săptămâni, în America, și zice că e bolnav.’ , a spus Silviu Prigoană la Antena Stars.

Lasă un comentariu