Ce decizie a luat Alina Ceușan, după ce s-a anunțat că va fi gazda emisiunii „Love Island”: „N-avem cum să ne despărțim”

eduard

Alina Ceușan a luat o decizie majoră, după ce s-a anunțat că va prezenta noua emisiune Love Island România.

Telespectatorii au fost încântați să afle că în grila de toamnă de la Pro TV se află mult așteptata emisiune „Love Island România”, concept ce a avut mare succes în străinătate. De asemenea, fanii au fost plăcut surprinși că gazda show-ului va fi Alina Ceușan, o prezență constantă în social media. Creatoarea de conținut se pregătește să plece în Tenerife pentru câteva luni și a făcut un anunț important.

Alina Ceușan se pregătește pentru un proiect important în calitate de prezentatoare, iar acest lucru implică o anumită presiune și responsabilitate. Cu toate acestea, vedeta se simte pregătită să facă față acestei provocări datorită experienței acumulate în cei 11 ani de activitate pe social media. Faptul că a fost creatoare de conținut pe platformele online i-a oferit oportunitatea de a dezvolta abilități de comunicare și de a se familiariza cu interacțiunea cu publicul.

Alina Ceușan, decizie majoră după ce s-a anunțat că va prezenta „Love Island”
În ceea ce privește familia sa, Alina nu își face griji pentru băiețelul ei, Rock, pe care intenționează să îl ia cu ea în Tenerife, locul în care vor avea loc filmările. Aceasta subliniază că va căuta soluții pentru a-i oferi tot ce are nevoie și în același timp să se concentreze pe rolul ei de prezentatoare.

„Plecăm împreună în Tenerife, împreună cu Rock. Raul o să mai vină și el. Plec împreună cu asistenta mea, cu make-up și păr, că dacă s-a zis că sunt divă, măcar să fiu divă. Ceușan e figurantă, măcar să fie până la capăt. Dar merg împreună cu Rock acolo, îi caut și grădiniță, el știe deja engleză, poate învață și spaniolă. Stăm acolo împreună, în toată perioada asta, n-avem cum să ne despărțim, că tot timpul am mers cu el peste tot.”, a declarat Alina Ceușan pentru Cancan.

Întrebată cum simte presiunea de a deveni prezentatoare TV într-un show foarte așteptat de public, Alina Ceușan este foarte încântată de provocarea pe care a acceptat-o și este nerăbdătoare să vadă cum se for desfășura lucrurile.

„E o provocare pentru mine, îmi place tot ce se întâmplă aici, m-am simțit foarte bine pentru început, la acest eveniment cu presa. Fac treaba asta de 11 ani, în online, cred că am o anumită ușurință în a comunica, în a-mi verbaliza gândurile. În rest, e un proiect nou, e primul sezon, încercăm să vedem cum facem lucrurile să funcționeze foarte bine, mai ales pentru publicul din România. Deja e un show care a făcut senzație în foarte multe țări. Cred că o să aibă succes și la publicul din România și cred că am fost o alegere bună pentru acest rol. Am și anii de online în spate, care se leagă foarte bine. Și, de fapt, vom avea o aplicație, în care publicul nu e doar spectator, e acolo cu noi și poate interveni în ceea ce se întâmplă în casă. Iar eu îmi știu foarte bine lucrurile de făcut în online!”, a mai spus creatoarea de conținut.

Lasă un comentariu