Ce conține, de fapt, laptele K-Classic din supermarketurile Kaufland din România

eduard

Laptele K-Classic este un produs ce se găsește în magazinele Kaufland din România, fiind făcut de linia de supermarketuri.

Dat fiind faptul că retailerul nu plătește prețul de expunere la raft, fiind propriul său centru comercial, prețul alimentului este avantajos. Din acest motiv, este cumpărat de mulți români, dar puțini sunt cei care știu și ce conține.

Marii retaileri, cum ar fi Kaufland, Carrefour, Cora, Mega Image și mulți alții, au și produse fabricate de ei și înregistrate sub numele lor de brand.

În general, au un preț mult mai mic, pentru a face concurență cu gama similară oferită de distribuitori. Un exemplu este și laptele K-Classic, care este parte a gamei K-Classic, cunoscută pentru prețul mic, poate chiar cel mai mic.

Ce conține laptele K-Classic
Din punct de vedere nutrițional, laptele K-Classic UHT 3,5% conține 62 de calorii și reprezintă 3% din cantitatea zilnică estimată pentru un adult, respectiv 2000 de calorii. Astfel, putem spune că are o densitate calorică extrem de mică.

Valoarea sa nutrițională, pentru 100 de grame de produs, este de 259 kj. Pentru aceeași cantitate, conține 4 grame de grăsimi, din care saturate 2 grame, 4 grame de carbohidrați, din care zaharuri 4 grame, 3 grame de proteine și 133 mg de sodiu.

Cele 62 de calorii din cele 100 de grame pot fi arse în 16 minute de mers pe jos, 5 minute de alergare, 7 minute de ciclism, 7 minute de înot, 21 minute de yoga, 21 minute de cumpărături sau 16 minute de curățenie in casă.

Detaliul de pe etichetă la care trebuie să fii atent
Când cumperi laptele din gama K-Classic, vei putea observa faptul că are un grad de sterilizare a laptelui foarte bun. Nu este de mirare, din moment ce retailerul a anunțat că cele mai bine de 1.000 de produse din gamă sunt de calitate controlată.

„Fiecare produs K-Classic garantează calitatea controlată, la un preț atrăgător. În plus, diversitatea uriașă de produse îți oferă posibilitatea să alegi din peste 1.000 de articole K-Classic, de la mezeluri, cereale și lactate, până la paste, dulciuri și hrană pentru animale.

Pur și simplu mai mult pentru puțin: mai mult gust, mai multă diversitate, la prețuri avantajoase”, au transmis reprezentanții magazinelor Kaufland.

Lasă un comentariu