„Ce chipuri triste au fetițele!” Ce comentarii a primit Dana Roba, după ce a postat o fotografie alături de cei doi copii

eduard

Dana Roba a postat recent o fotografie cu fetițele ei, Chantal și Celine, pe care le iubește nespus de mult. Ele sunt cele care i-au dat putere și curaj, după ce a fost măcelărită de fostul soț, Daniel Balaciu.

Daniela Roba, de meserie make-up artist, a devenit cunoscută într-un mod mai puțin plăcut.

Aceasta a fost aproape ucisă în bătaie de fostul soț, Daniel Balaciu, care acum este în spatele gratiilor.

Fotografia postată de Dana Roba a stârnit comentarii răutăcioase
Daniela Roba își iubește fanii și le arată pe zi ce trece cum se recuperează după trauma trăită și cine este alături de ea în acest proces. Recent, vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie alături de cele două fetițe ale ei.

„Eu sunt Mama lu’ Chantal și a lu’ Celine. Îmi doresc să fiu o mamă curajoasă, o mamă eroină, și cea mai bună prietenă pentru ele. Sunt sigură că Dumnezeu m-a lăsat pe acest pământ pentru că Chantal și Celine ar fi fost incomplete fără mine”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Comentariile nu au încetat să apară, astfel că internauții au observat nefericirea de pe chipul fetițelor și nu s-au oprit din a scrie acest lucru.

„Ce chipuri triste au fetițele! Îmi pare rău să spun, dar nu par deloc fericite”, a fost unul dintre comentariile postării.

Dana Roba, poveste de dragoste alături de Beniamin
După chinurile prin care a trecut, make-up artista iubește din nou și este foarte fericită în brațele noului ei iubit, Beniamin. Deși gurile rele o acuză că prea repede și-a revenit și că nu a lăsat mai mult timp să treacă, vedeta nu bagă în seamă răutățile și postează constant fotografii alături de Beniamin, în care spune că

Lasă un comentariu