Ce Cadouri Le-A Cumpărat Monica Tatoiu Soțului Și Băiatului Ei, De Crăciun. Ce Daruri Se Fac Într-O Familie De Milionari

eduard

Crăciunul vine cu cadouri în mai toate casele, iar în cea a Monicăi Tatoiu nu face excepție. Fosta femeie de afaceri are deja darurile pregătite sub brad pentru soțul ei, dar și pentru băiatul ei.

Într-un interviu pentru Fanatik, aceasta a dezvăluit ce vor găsi sub brad membrii familiei ei, detaliind și programul de Sărbători. Anul Nou o va prinde pe meleaguri calde, atât pentru plăcerea proprie, cât și pentru sănătate.

”Primesc colindători pe 23 decembrie, corul Solemnis. Pe 24 decembrie împodobesc un brad natural pe terasă, ascult colinde vechi și mă pregătesc de Slujba de la Catedrala Sfântul Iosif.

La miezul nopții mulțumim și ne rugăm pentru pace și echilibru în anul care vine. Luni, de Crăciun, mergem la biserică, apoi acasă, în familie, ne bucurăm să fim împreună, ne amintim cu drag de dragostea și învățăturile primite de la cei care au plecat dintre noi.

Pe 26 și 27 bagajele. Pe 28 decembrie avem avionul spre Bonaire. Oasele bătrâne au nevoie de soare. O lună departe de scandalurile de acasă. Pe 1 ianuarie 2024, la ora 9:00, prima scufundare”, a declarat Monica Tatoiu, pentru care e clar că urmează zile pline.

Ce gătește de Crăciun Monica Tatoiu
Fosta femeie de afaceri va sta o vreme și ”la cratiță”, dar nu exagerat: ”De sărbători îi răsfăț pe cei pe care îi iubesc. Fac un doboș și un cremșnit, și vorbesc cu mama.

Răsfățul de Crăciun este cântatul de colinde. Eu, care nu am voce! Familia se lasă terorizată ca să mă răsfăț”.

Cât despre cadouri, iată ce le-a pregătit celor dragi. Deși e milionară, darurile pregătite de ea sunt mai degrabă simbolice.

Pentru fiul ei, un bărbat în toată firea deja, a pregătit ”Hanorac negru fără însemne, sirop de trestie de zahăr”, iar pentru bărbatul care îi e alături de circa 40 de ani ”Portofel și un cub gonflabil de picioare pentru avion și suport de gât, plus o pereche de chiloți roșii”.

Planuri pentru noul an
Ce-și dorește Monica Tatoiu pentru 2024? ”O să duc negocieri dure pentru vacanța de ziua mea în Polinezia Franceză. Dacă nu iese anul asta măcar o promisiune fermă pentru 2025”.

Și tot legat de planurile pentru la anul, cel mai important pentru Monica Tatoiu, în vârstă de 67 de ani, este unul ce ține de sănătate: ”Îmi pun un genunchi nou pe 12 februarie„.

Lasă un comentariu