Ce cadou neașteptat a primit Răzvan Botezatu de la iubitul lui, la prima lor întâlnire: „La mine trebuie să fie ceva să mă dea pe spate”. De ce nu s-au mutat împreună

eduard

Ce cadou neașteptat a primit Răzvan Botezatu de la iubitul lui, la prima lor întâlnire. Răzvan Botezatu este un cunoscut prezentator de televiziune din România. De-a lungul anilor, el a lucrat pentru mai multe posturi de televiziune, printre care și Antena 1, unde a prezentat emisiuni de succes precum „Acces Direct” sau „Star Matinal”. Acesta este apreciat pentru abordarea sa energică și amuzantă, dar și pentru abilitatea sa de a stabili o conexiune autentică cu telespectatorii.

Recent, a fost invitată la emisiunea online „Detectorul de minciuni”, moderată de Bianca Drăgușanu, unde a vorbit deschis despre viața sa. Printre altele, acesta a făcut dezvăluiri și despre partenerul său de viață, cu care este împreună de trei ani.

Răzvan Botezatu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul său. Cei doi sunt împreună de trei ani și, chiar dacă au trecut prin mai multe încercări, dragostea i-a adus din nou împreună.

Recent, în cadrul emisiunii moderate de Bianca Drăgușanu, acesta a dezvăluit motivul pentru care nu s-a mutat cu iubitul său.

„Da, am o relație. Sunt cu un băiat de vreo trei ani de zile, sunt foarte fericit. În viață te gândești că nu o să îți meargă și cu afacerea, și cu banii, și cu dragostea. Nu știu cum s-a întâmplat, dar mi-a pus Dumnezeu mâna în cap și s-au potrivit toate astrele. Azi dimineață (n.r – a spus te iubesc). Cred că gândesc eu pozitiv. Nu, nu e o persoană cunoscută. Nu locuim încă împreună, e mai greu.

Petrecem mai mult timpul în vacanțe împreună. Eu stau în Constanța, el se mai duce la București, e mai greu să ne mutăm, momentan, împreună. El are afacerile lui, eu sunt cu reveneala mea„, a spus Răzvan Botezatu la Detectorul de minciuni.

„M-am îndrăgostit pe loc și, din momentul ăla, am rămas împreună, că nu i-am mai dat drumul’
Fire deschisă, Răzvan Botezatu a recunoscut că trebuie să primească daruri scumpe, pentru a fi impresionat la prima întâlnire. Înainte de a forma un cuplu cu actualul iubit, acesta a primit o cutie cu eclere, însă i s-a părut atât de puțin, încât a refuzat să mai aibă vreo legătură cu persoana respectivă.

În comparație cu experiențele din trecut, actualul iubit al lui Răzvan Botezatu a reușit să-l cucerească din prima, venind la prima întâlnire cu o șampanie scumpă.

„Aici, e puțin ciudat la mine, pentru că mă îndrăgostesc… dacă vine la prima întâlnire cu ceva… iubi mi-a venit cu o sticlă din aia de șampanie scumpă, m-am îndrăgostit instant. La mine trebuie să fie ceva să mă dea pe spate, nu mă dau așa ușor. M-am îndrăgostit pe loc și, din momentul ăla, am rămas împreună, că nu i-am mai dat drumul’, a mai spus acesta.

Vedeta se gândește la căsătorie
Răzvan Botezatu, cunoscut pentru participarea sa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pare să aibă planuri mari pentru viitorul personal. Se gândește la căsătorie și așteaptă momentul în care va fi cerut.

„Iubitul meu este o persoană calmă, iar eu sunt o persoană care mă enervez mai repede prin urmare este un echilibru între noi doi. I-am zis că dacă este să ne mutăm împreună trebuie să facem două dormitoare, două băi. Eu sper ca iubitul meu să îmi dea și mie inelul, în viitorul apropiat, simt că este persoana cu care aș putea să îmi petrec tot restul vieții.

Chiar îmi doresc să mă căsătoresc cu el din tot sufletul meu. Simt că el este omul cu care mă potrivesc cel mai bine. Eu îi tot zic când îmi dea acel inel de logodnă și el îmi spune . Cred că este o chestie psihică să știi că ești cu cineva oficial. El nu este cu lucrurile astea. Eu sper ca printr-o vacanță să se pună în genunchi și să îmi zică ‘, a spus Răzvan Botezatu.

Lasă un comentariu