Ce cadou i-a făcut Aris Eram iubitei lui, Laura Giurcanu, după ce a pierdut finala America Express de la Antena 1

eduard

Competiția America Express i-a apropiat destul de mult pe Laura Giurcanu și Aris Eram. Chiar dacă au făcut parte din echipe diferite, cei doi au reușit să creeze o conexiune specială, care pare să se materializeze către o relație. După ce au jucat marea finală împreună la Antena 1, cei doi concurenți au rămas cât se poate de apropiați și chiar au decis să se cunoască mult mai bine. Aceștia au bifat câteva apariții împreună, iar acum Aris a dezvăluit și ce cadou i-a făcut iubitei sale.

După ce s-au întors de la America Express, Laura Giurcanu și Aris Eram nu au rupt legăturile, ci din contră, l-au sudat mai tare. Cei doi au fost surprinși împărtășind câteva momente intime, pecetluite cu sărutări pasionale. Deși aceștia nu au confirmat încă relația, pentru toată lumea este clar că formează un cuplu. Iar recent, Aris Eram s-a dat, din nou, de gol. Ce cadou i-a făcut acesta Laurei Giurcanu?

Aris Eram, cadou pentru Laura Giurcanu
Așa cum spuneam, în cadrul competiției America Express, Aris Eram și Laura Giurcanu s-au apropiat destul de tare și au păstrat legătura și în spatele camerelor de filmat. Cei doi apar tot mai des împreună, iar recent o nouă apropiere a celor doi a pus pe toată lumea pe gânduri.

La început de an, fiul Andreei Esca a făcut retrospectiva lui 2023 și a ales cele mai importante momente ale anului, pe care le-a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online. Printre altele, evident, că s-a numărat și o fotografie cu Laura Giurcanu.

Mai exact, Aris apare alături de iubita și sora sa, iar cei din mediul online au observat un detaliu interesant. În fotografia cu pricina, Laura Giurcanu poartă tricoul pe care Aris Eram l-a purtat de multe ori în cadrul competiției. Este vorba despre un tricou negru, cu inscripția „Calmează-te, Alexia!”. Se pare că Aris i-a dăruit tricoul său Laurei Giurcanu, iar aceasta îl poartă cu mândrie.

„Singură, sigurică”
Deși pentru toată lumea este foarte clar că între Laura Giurcanu și Aris Eram s-a înfiripat ceva, cei doi încă nu și-au asumat relația în spațiul public. Aceștia au fost surprinși de nenumărate ori împreună, chiar și sărutându-se, însă pentru moment au ales să nu vorbească despre legătura lor.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui eveniment la care au participat ambii, Laura Giurcanu încerca să ascundă apropierea dintre ea și Aris, însă multe lucruri o dau de gol. Rămâne de văzut când cei doi își vor face publică legătura.

„Nu, nu cred, chiar, n-am văzut! (n.r. despre imaginile cu ea și Aris Eram sărutându-se). Eu nu am un partener, așa că am venit singură în această seară. Eu sunt singură singurică”, declara Laura Giurcanu.

Lasă un comentariu