Ce cadou a primit unica fiică a lui Ion Țiriac, Ioana, de Crăciun

0

Ioana Țiriac (22 de ani) este unica fiică a fostului jucător de tenis Ion Țiriac (82 de ani). Omul de afaceri are trei copii din două relații.

Ce cadou a primit unica fiică a lui Ion Țiriac, Ioana, de Crăciun

Din relația cu modelul Mikette von Issenberg (70 de ani), Ion Țiriac are un fiu, Alexandru Ion Țiriac Jr. (45 de ani). Apoi, din relația cu jurnalista Sophie Ayad (51 de ani), bărbatul mai are alți doi copii, o fiică și un fiu, Ioana și, respectiv, Karim (24 de ani).

Ce cadou de Crăciun a primit Ioana, unica fiică a lui Ion ȚiriacRecent, în mediul online, Alexandru Țiriac a publicat o fotografie pe care a scris: „Crăciun Fericit, sweety!”. Afaceristul a etichetat-o în postare pe sora lui mai mică, Ioana. În imagine se află o mașină marca Mercedes Benz care, în funcție de dotări, potrivit Spynews, poate ajunge la un preț de 350 de mii de euro.

După ce a absolvit cursurile Școlii Americane din București, Ioana a dat Bacalaureatul și a început studiile în Statele Unite ale Americii. Ioana își dorește să calce pe urmele mamei sale, alegând o carieră în jurnalism.

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut în anul 1992, în Munchen, Germania, prin intermediul prietenei lor, Barbara Becker, relatează Click!. Jurnalista avea atunci 23 de ani.

La vremea respectivă, Sophie forma un cuplu cu un bărbat numit Maggio, prieten cu celebrul jucător de tenis Boris Becker. Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, fostă handbalistă a echipei Știința București.

Fostul tenismen a avut dintotdeauna un spirit al afacerilor bine dezvoltat, după cum a mărturisit chiar el. În plus, tot potrivit lui, Ion Țiriac s-ar fi implicat în afaceri mai mult din dorința de a se întreține, nu din pasiune.