Ce cadou a primit Lavinia Pîrva de ziua ei?

0

Lavinia Pîrva a împlinit 36 de ani și radiază de fericire. Artista trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Este mămică, soție, artistă de succes și acum afaceristă. Bruneta și-a făcut cel mai frumos cadou de ziua ei.
Anul trecut, Lavinia spunea că cel mai frumos cadou pe care i l-a dat viața este fiul ei.

„Cred că cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit viața este fiul meu. În momentul de față, nici nu știu ce aș putea să mai îmi doresc”, a declarat Lavinia Pîrva pentru Libertatea.

„Astăzi cineva m-a întrebat ce s-a schimbat in viața mea de când am devenit mamă. Am răspuns: TOTUL…Am cunoscut un sentiment unic de iubire infinită ,o dorința imensă de a-i oferi puiului meu tot ce este mai bun pe acest pământ, am simțit cu adevărat pentru prima data un sentiment de fericire care nu se compara cu niciun altul de pana acum. O bucurie fără margini,care mă face sa mă simt o femeie împlinita, puternică și demnă!Am inteles acum toată grija pe care părinții mei mi-au purtat-o de când m-am născut si mi-o vor purta mereu ,indiferent de vârsta pe care o voi avea!Am inteles acum ce contează cu adevărat in viața!!!”, a scris spus Lavinia, într-o postare mai veche pe Instagram.

Lavinia Pîrva s-a căsătorit cu Șefan Bănică Jr în 2017, iar anul trecut cei doi au devenit părinți. În mai, anul trecut, Lavinia l-a adus pe lume pe Alexandru, primul copil al ei, al treilea al lui Ștefan Bănică Jr. În ultima vreme au apărut zvonuri că mariajul celor doi ar fi pe final, însă artista a negat zvonurilor cu o declarație pe Instagram, în care a închis gurile tuturor.

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina!

Cum să ghicesti așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal? Dragi cetățeni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți linistiti ! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!’”, a scris Lavinia.