Ce bogat era politicianul care a murit după ce s-a înecat la masă, cu o bucată de pepene! Marian Iordache și soția aveau trei terenuri și două apartamente! EXCLUSIV

0

Marian Iodache a decedat duminică, cu două săptămâni înainte de alegerile la care ar fi candidat pentru un post de consilier.
Marian Iordache, fost primar al Medgidiei în perioada 2008-2016, a decedat duminică seara, după ce s-a înecat la masă. Presa locală a dezvăluit că bărbatul în vârstă de 59 de ani s-ar fi înecat cu o bucată de pepene și că soția ar fi încercat să-l resusciteze până la venirea Salvării.
În momentul sosirii echipajului medical, Iordache se afla deja în stop cardio-respirator, astfel că nu s-a mai putut face nimic pentru a i se salva viața. Marian Iordache era cosniler al lui Liciu Cristoian Negoiță, primarul din Cernavodă, și urma să candideze, la alegerile locale din 27 septembrie, pentru un post de consilier județean, din partea PNL.
Marian Iordache avea datorii de peste 65.000 de franci elvețieni
Ultima declarație de avere depusă de Iordache a fost completată acum 3 ani, când era membru al Consiliului de Administrație al Spitalului Orășenesc Cernavodă. Conform documentului, el și soția sa dețineau un teren agricol, precum și alte două terenuri intravilane. Portofoliul imobiliar al familie Iordache e completat de un apartament la Medgidia, cu o suprafață de 79 metri pătrați, și unul în București, de 50 metri pătrați. Iordache mai avea și o mașină Fiat. La rubrica datoriilor, el a completat că are un credit de 65.800 franci elvețieni, scadent în 2031.
Slujba de înhumare a lui Marian Iordache va fi oficiată pe 15 septembrie, de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, la biserica „Sf. Petru și Pavel” din Medgidia. „Vestea mutării fulgerătoare din această viață a domnului Marian Iordache a copleșit cu surprindere și mâhnire pe clericii, monahii și credincioșii care l-au cunoscut, din Arhiepiscopia Tomisului. Având viața împodobită cu ales nume, al Maicii Domnului, a demonstrat că este un vrednic fiu al acesteia, urmându-i cu credința și cu fapta”, a declarat IPS Teodosie.