Ce bani are în conturi Alexia Eram de la America Express 2023. La doar 22 de ani, fiica Andreei Esca câștigă sume considerabile

eduard

Ce bani are în conturi Alexia Eram de la America Express 2023? La doar 22 de ani, fiica Andreei Esca câștigă sume considerabile

Alexia Eram are o companie, Margot Production, înființată acum doi ani și care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării. Conform raportărilor făcute la ANAF, Alexia Eram a avut în 2021 o cifră de afaceri fabuloasă: peste 900.000 de lei, adică în jur de 180.000 de euro. Firma deținută de Alexia Eram are un singur angajat: pe ea. De asemenea, fiica Andreei Esca are prevăzut și un salariu.

Alexia Eram are un iubit cel puțin la fel de celebru: Mario Fresh
Fiica Andreei Esca s-a născut pe 31 august 2000, are 23 de ani şi a urmat Liceul Francez Anna de Noailles din Bucureşti, cu predare în limba franceză. După ce a promovat examenul de Bacalaureat, a plecat la studii în Anglia. A studiat marketing, publicitate şi relaţii publice, în domeniul modei la University For the Creative Arts.

Alexia Eram are un iubit cel puțin la fel de celebru: Mario Fresh. Cei doi au o relație de mai bine de 7 ani, însă nu au de când să se căsătorească prea curând,

”Oamenii, pentru că suntem împreună de atât de mult timp împreună, se așteaptă să facem următorul pas, doar că uită câți ani avem. Noi suntem împreună de când eram foarte mici. Încă suntem foarte mici și nu cred că este momentul de așa ceva, cred că mai avem foarte mult timp”, a spus Alexia Eram.

Ce spunea Alexia Eram după ce s-a întors din aventura America Express
”Este foarte dubios să te întorci acasă și să intri, din nou, în «normalitate», după atâta timp în care, efectiv, ai trăit complet altcumva. Am învățat foarte multe lucruri despre oameni, despre mine, despre Aris. Această emisiune te ajută să te cunoști mai bine și să înveți foarte multe lucruri despre tine însuți. Această emisiune te ajută să îți dai seama cât de norocos ești cu viața ta. Te ajută să îți dai seama de problemele reale.

OK, da, și noi avem problemele noastre, fiecare om are problemele lui, dar acolo îți dai seama că o viață atât de simplă, totuși, face ca oamenii să fie mult mai fericiți decât majoritatea oamenilor care au bani sau confort. Este, efectiv, o lecție de viață. Este incredibil tot ce-am trăit acolo și chiar trăiești viața! Trăiești viața fără telefon, fără bani. Pur și simplu, doar cu lucrurile bune și rele pe care viața ți le dă”, a povestit Alexia Eram, potrivit Click.

Lasă un comentariu