Ce a vorbit Dj Lalla cu gazda sa înainte de a pleca de acasă. Ce i-a spus artista lui Bogdan Munteanu: „Puiule, mă duc…”

eduard

Ce a vorbit Dj Lalla cu gazda sa înainte de a pleca de acasă. Ce i-a spus artista lui Bogdan Munteanu: „Puiule, mă duc…”
Faptul că Dj Lalla a fost găsită moartă pe plajă a întristat o țară întreagă, dar nu numai. Acum apar noi detalii importante în cazul artistei. Gazda cântăreței a explicat ce a vorbit cu ea înainte ca aceasta să plece de acasă.

Iată ce i-a spus artista lui Bogdan Munteanu, dar și ce a făcut aceasta înainte de a se duce la mare!Apar noi detalii importante în cazul lui Dj Lalla, artista care a fost găsită moartă pe plajă, în Mamaia. Cântăreața a vorbit cu gazda sa înainte de a pleca de acasă. Ce i-a spus artista lui Bogdan Munteanu.

Ce a vorbit Dj Lalla cu gazda sa înainte de a pleca de acasă

Potrivit observatornews.ro, Dj Lalla a vorbit cu gazda și prietenul ei bun, Bogdan Munteanu, înainte de a pleca de acasă spre plajă, în Mamaia, iar ea i-a spus acestuia că se duce la mare.

Bărbatul a mărturisit că artista era foarte bine înainte de a se întâmpla ca ea să fie găsită decedată pe plajă.

Bogdan Munteanu: S-a primenit pe aici, până şi-a făcut duş, până… A băut ceai, cafea.

Reporter: De unde a apărut această informaţie că ea a plecat să vadă răsăritul?

Bogdan Munteanu​: Păi ăsta era scopul ei de dimineaţă.

Reporter: Da, dar a plecat la opt şi jumătate, totuşi.

Bogdan Munteanu: Doamnă, răsăritul e… Cred că nu e la unu ziua, nu? Ea a plecat, a zis: „Puiule, mă duc până acolo”. Îmi este şi mi-a fost o prietenă foarte bună. Şi condoleanţe familiei!

Reporter: Deci nu avea niciun gând să se sinucidă?

Bogdan Munteanu​: Doamne fereşte! Dar nu a fost o discuţie pe chestia asta niciodată! Toate serile a fost ok. Toate zilele…

Reporter: Nu ţi s-a părut nicio clipă tristă sau cu alte gânduri?

Bogdan Munteanu: A vorbit cu bunica ei…

Pe cine a sunat artista chiar înainte de a intra în apă

Recent s-a aflat și pe cine a sunat Dj Lalla chiar înainte de a intra în apă. Potrivit stirileprotv.ro, înainte de a intra în mare, artista a sunat la biroul de resurse umane din cadrul companiei unde lucra și a cerut să-i fie prelungit concediul de odihnă.

De asemenea, Laura Roșca și-a sunat și câțiva prieteni buni. Oamenii legi care se ocupă de cazul ei nu au găsit mesaje de adio în telefonul cântăreței.

„Au fost prelevate probe toxicologice si histopatologice. La acest moment nu avem raportul cu rezultatul analizelor. Din toate datele pe care le avem la dispoziție luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident”, a declarat Mădălina-Sorina Vlangăr, șef IPJ Constanța.

Lasă un comentariu