Ce a hotărât Oana Zăvoranu să facă după divorț. Nimeni nu se aștepta la asta

eduard

În urmă cu o lună, Querida Oana Zăvoranu anunța că, oficial, este divorțată. Dar, nici bine nu venea anunțul, că au și apărut declarații dure, de o parte și de alta. Una din aceste vești are legătură cu ce a hotărât Oana Zăvoranu să facă după divorț. Citește mai departe și vezi despre ce este vorba.

Querida Oana Zăvoranu, un nou divorț cu scandal
După ce toată lumea credea că, într-un final, și-a găsti marea dragoste, iată că în septembrie vedeta anunța că a divorțat de Alex Ashraf, iar totul ar fi plecat de la fostul partener, cesta având o amantă cu care ar fi cheltuit sume consistente din banii soției.

Dar, așa cum Alex Ashraf declara, el era cel care intentase divorțul, și nu Oana Zăvoranu:

”Eu am plecat din căsnicie, eu am înaintat divorțul. Cu asta am început ca să nu se mai speculeze. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!

Iar, sigur, probabil o să mă întrebi din clinică, eu am ieșit din clinică din acționariat. Pot să spun că am ieșit gratis, mi-am dat acțiunea gratis. Iar pe fosta soție o s-o combat în instanță pentru ceea ce spune cu dovezi. Eu nu o să vorbesc public urât de ea, nu o să intru în circul ei.

Ea poate să spună orice despre mine și, mă repet, o voi combate în instanță cu dovezi. Nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public și nici să aruncăm cu noroi după 10 ani de relație, atât. Cam asta e ce pot să declar, de asta am și răspuns, Horațiu, că ne știm”, a declarat Alex Ashraf pentru emisiunea XtraNight Show.

Află aici: Alex Ashraf a spus adevărul despre despărțirea de vedetă

Dar, la nici o lună de la divorț, aflăm ce a hotărât Oana Zăvoranu să facă după divorț, decizie la care nimeni nu se aștepta.

Ce a hotărât Oana Zăvoranu să facă după divorț?
Cu extrem de puțini bani în bancă, Oana Zăvoranu înearcă acum să-și revină după noul divorț. Dar, imprevizibilă din fire, Querida a anunțat pe rețelele de socializare care este hotărârea luată în această perioadă:

”M-am sucit! Vreau să îmi șterg toate tatuajele. Nu mă mai reprezintă… Sunt alt om acum”, este mesajul transmis de Oana Zăvoranu pe Instagram.

Este vorba de tatuajele făcute de aceasta în peroada premergătoare căsătoriei cu Alex, despre care scria pe Instagram că este un ”Tatuaj pe viață. Noi îndrăgostiți”.

Nimeni nu se aștepta la decizia luată de vedetă
Cunoscută pentru extravaganțele sale, dar mai ales pentru tatuajele făcute în ultimii ani, decizia de a-și șterge unul din tatuaje i-a luat pe fanii brunetei prin surprindere.

Pe de altă parte, poate și din motive evidente, Oana Zăvoranu a luat-o pe un alt drum, altul decât cel previzibil. Se pare că vedeta a ales calea credinței și s-ar fi apropiat mai mult de Dumnezeu, sau cel puțin așa decalra recent, tot pe rețelele de socializare.

”Asta are nevoie românul…să rostească Tatăl Nostru cu voce tare, din Inimă și Suflet, ca să îl cheme pe Singurul care ne poate ajuta în situații grele, în suferință, dragoste, vindecare, victorie, putere, tărie și izbandă.

Mi-aș fi dorit să fiu și eu ieri la Iași de ziua Sfintei Cuvioase Parascheva, dar și așa, având o familie de oameni minunați, creștini ortodocși și credincioși din Iași, a putut ajunge dorința mea arzatoare la Sfântă…

Și știu că puterea rugăciunii este cel mai de preț cadou pe care îl avem la îndemână…de la Dumnezeu… Trebuie doar să îl vedem și să uzăm de acest cadou. Vă iubesc sincer, Oana”, este mesajul transmis de Oana Zăvoranu.

Lasă un comentariu