Ce a făcut Alex Ashraf după divorțul de Oana Zăvoranu. A luat decizia imediat

eduard

Este vestea momentului în showbiz-ul din România. După aproape șapte ani de când au devenit, oficial, soț și soție, cei doi au decis să pornească pe drumuri separate. Prima care a vorbit despre despărțire a fost bruneta, însă gestul făcut de bărbat i-a luat pe mulți prin surprindere. Ce a făcut Alex Ashraf după divorțul de Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au divorțat
Formau unul dintre cele mai admirate și urmărite cupluri din showbiz-ul de la noi din țară. Cu toate că, în ultimele luni, s-a zvonit că ar fi în prag de despărțire și că bărbatul ar fi implicat într-o nouă relație, părea că apele se liniștiseră.

La sfârșitul lunii august, Oana Zăvoranu publica pe o platformă de social media fotografii în care apărea zâmbitoare alături de Alex Ashraf, dând de înțeles că reușiseră să își rezolve problemele și luptau în continuare pentru mariajul lor.

„Sunt în sfârșit o femeie liberă”
Din nefericire, se pare că realitatea a fost alta. În urmă cu puțin timp, bruneta a confirmat despărțirea de bărbatul alături de care credea că își va petrece tot restul vieții.

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… expansivă și cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”,a spus Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

Gest surprinzător făcut Alex Ashraf după divorțul de Oana Zăvoranu
În timp ce bruneta a avut puterea să glumească pe tema separării, fostul ei soț nu a dat, deocamdată nicio declarație. Mai mult, gestul făcut de Alex Ashraf după divorțul de Oana Zăvoranu i-a surprins pe foarte mulți. Acesta a decis să stea departe spațiul public pentru o vreme și și-a închis pagina de Instagram.

Se pare că Ashraf ar fi fost cel care a părăsit-o pe Oana Zăvoranu. Potrivit informațiilor apărute în presă, acesta s-ar fi mutat deja în casa unei alte femei.

Lasă un comentariu