Ce a decis instanța de judecată în cazul Anamaria Prodan VS Corina Caciuc

eduard

Anamaria Prodan a oferit declarații exclusive, după termenul în procesul cu Corina Caciuc. Actuala iubită a antrenorului nu s-a prezentat în fața judecătorilor.

Anamaria Prodan s-a prezentat în această dimineață la Judecătoria Buftea alături de avocații ei. Cu toate astea, nici urmă de Corina Caciuc.

Anamaria Prodan, reacție după termenul cu Corina Caciuc
Printre detaliile aduse în discuție se numără absența contractului lui Laurențiu Reghecampf din Arabia Saudită, care, conform spuselor sale, nici măcar acesta nu-l deține. De asemenea, Anamaria Prodan a adus în discuție lipsa unui act medical care să arate că tânăra este însărcinată, precum și lipsa unor documente care să ateste șederea acesteia în Arabia Saudită.

Vedeta a ținut să precizeze faptul că Laurențiu Reghecampf nu ar fi avut cum să îi dea reședință în Arabia Saudită partenerei lui decât dacă ar fi luat-o în spațiu ca bonă, bucătăreasă sau chiar femeie de serviciu.

„Este adevărat. La termen am fost eu și avocații mei. Să fiu sinceră, m-am amuzat. Domnișoara avocat a acestei vedete internaționale care m-a dat în judecată pentru distrugerea imaginii publice a fost pusă într-o situație incredibilă. Nu a avut niciun act doveditor care să susțină lipsa de la termen a clientei sale. Motivele erau hilare: 1. Nu are contractul lui Reghecampf din Arabia Saudită, căci nici Reghecampf nu-l are. Acesta l-a semnat doar în limba arabă și nu este tradus. Așa ceva nu am auzit nici în cărțile de colorat. Nu a avut un act medical care să ateste lipsa clientei de la termen. Nu a avut absolut nimic care să ateste șederea clientei Caciuc în Arabia Saudită. Și era și normal să nu aibă, deoarece Reghecampf este însurat și are copii făcuți cu fiecare femeie, așa cum a putut el, săracul. Amantele sau concubinele nu fac parte din contractul lui Reghe în Arabia Saudită. Ele nu au cum să aibă reședința în această țară, decât dacă sunt luate în spațiu de Reghe ca bone, bucătărese sau femei de serviciu. Nu știu și nu este problema mea cum o ia în spațiu de Caciuc”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro

Anamaria Prodan este de părere că Laurențiu Reghecampf nu ar fi „suficient de bărbat” pentru a pune stop acestui „scandal”. Cu atât mai mult, vedeta susține că s-a speriat de ultimele poze apărute și îl sfătuiește să meargă de urgență la control.

„Cert este că astăzi doamna judecător, cred eu, s-a amuzat teribil. Păcat însă de Reghecampf că nu este suficient de bărbat să pună stop mizeriei pe care tocmai el a provocat-o și își târăște familia în așa mizerie oribilă. Cum să se uite copiii lui către el când pe zi ce trece face mizerii și mai mari. Deschide procese unul după altul în disperarea de a mai lua ceva bani de la mine. Când ești condus în viață de altele și nu ai valori, când cobori de la plus infinit la minus infinit, ajungi într-o formă de viață vegetativă. Dacă vă uitați la încă altul meu cum arată astăzi, la propriu și la figurat, veți înțelege cam în ce zonă se scaldă și în ce ape. Eu una m-am speriat de ultimele poze apărute cu el și mă rog lui Dumnezeu să-i dea zile multe de trăit, dar îl sfătuiesc să meargă de urgență la control, căci imaginea pe care, repet, am văzut-o m-a stupefiat”, a adăugat vedeta.

Ce i-a transmis vedeta antrenorului
Pe final, Anamaria Prodan a spus că îi dorește tot binele din lume lui Laurențiu Reghecampf și consideră că antrenorul ar trebui să le mulțumească ei, copiilor și mamei sale pentru tot ce au făcut pentru el de-a lungul timpului.

„Îi doresc tot binele din lume și la fel mă rog să-și deschidă ochii și să iasă din nămolul în care se scaldă. Să ne mulțumească mie și copiilor, mamei mele pentru tot ce am făcut în toți acești ani pentru el, viața lui, familia lui și cariera lui. Adică pentru faptul că l-am inventat și i-am pus numărul la poartă, cum spunem noi în fotbal. Baftă în tot ce face! Am reality show-ul familiei mele de astăzi, deci încă poate să-l vadă băiatul măcar la televizor și poate undeva în adâncul inimii va înțelege cât e de urât să-ți abandonezi copiii, să nu îi suni în ani, să nu te intereseze dacă trăiesc sau nu. Cam atât am eu de zis și poate îi luminează Dumnezeu mintea, căci altfel finalul lui o să fie un adevărat dezastru”, a mai spus Anamaria Prodan.

Vedeta a ținut să precizeze că Laurențiu Reghecampf îl poate vedea pe fiul lor acum măcar la televizor, în cadrul reality show-ului familiei.

Lasă un comentariu