Cazul crimei din Saturn se complică. Familia Alinei dorește să afle ce s-a întâmplat cu cardul pe care adolescenta reușise să strângă o sumă considerabilă

eduard

Alina, o adolescentă care avea tot viitorul în față, a fost ucisă de cea mai bună prietenă, alături de care plecase pe litoral pentru a munci și a strânge niște bani. Alina a fost îngropată, iar familia nu poate procesa pierderea acesteia. Multe întrebări din mintea lor încă nu au primit răspunsul dorit. Acum, familia Alinei dorește să afle ce s-a întâmplat cu cardul Alinei, pe care adolescenta reușise se strângă o sumă frumușică de bani.

Mătușa Alinei susține că a depus o sesizare la Poliția Județeană cerând să se verifice dacă Loredana a folosit cardul adolescentei în noaptea crimei.

„Am văzut în filmulețele care au apărut la televizor că Loredana a mers la un bancomat și a scos 2.000 lei, însă nu s-a precizat al cui era cardul. Alina avea aproape 100 de milioane de lei vechi (n.r. 10.000 lei), bani pe care îi strânsese din ajutorul pe care îl primea de la DGASPC și din ce muncise pe litoral.

Noi nu știm ce s-a întâmplat cu cardul, toate lucrurile ei au rămas în camera aceea de hotel în care s-a întâmplat nenorocirea”, a declarat mătușa victimei.

Deși mătusa Alinei i-a fost tutore în ultimii trei ani din viață, banii Alinei nu vor ajunge la aceasta, ci la rudele de gradul întâi al fetei. Cu toate acestea, mătusa susține că deja a stabilit alături de mama Alinei cum vor folosi banii strânși de către adolescentă în perioada în care a lucrat pe litoral.

„Nu suntem o familie bogată, vom folosi banii la praznice. Am vorbit cu sora mea să căutăm o fată ca Alina și să o pregătim de școală, să îi luăm de îmbrăcat și de încălțat, dar și machiaje, parfumuri, că tare mult îi plăceau fetei noastre”, a povestit mătușa Alinei.

Crima care a șocat o țară întreagă. Loredana a făcut orice să ascundă faptul că și-a ucis cea mai bună prietenă
Tragedia a avut loc în noaptea de 5 spre 6 august 2023, când Loredana (18 ani) a comis un act tragic, omorându-și prietena cea mai apropiată, Alina (18 ani), într-un acces de furie.

După ce a conștientizat că a pus capăt vieții prietenei sale, Loredana a elaborat un plan cu scopul de a scăpa de consecințe și a introdus trupul victimei într-o valiză, pe care ulterior a transportat-o cu ajutorul unui taxi. Inițial, intenționa să se îndrepte către județul Vaslui, însă a renunțat la acest gând în momentul în care taximetristul din Mangalia a refuzat să efectueze cursa.

În cele din urmă, ea a ajuns în Parcul Tosca din Mangalia, unde a plasat trupul sub o bancă, apoi s-a întors la camera hotelului în care era cazată. Acolo, a început să șteargă orice urmă a crimei și s-a debarasat de arma folosită în tragicul incident. În ziua următoare, tânăra a mers la locul său de muncă, unde a fost interceptată de către polițiști care investigau cazul.

Loredana Atănăsoaie a fost reținută preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzată de omor, infracțiune pe care a recunoscut-o atât în fața procurorilor, cât și în fața judecătorilor prin declarația sa oficială. Avocatul Loredanei încearcă să obțină o pedeapsă cât mai mică pentru clienta sa, despre care susține că la rândul ei a fost ani întregi victima abuzurilor.

Lasă un comentariu