Caz rarisim în istoria omenirii. Cu cine (sau cu „ce”) s-a măritat această femeie de 37 de ani. Au și 3 copii împreună

eduard

Caz rarisim în istoria omenirii. Cu cine (sau cu „ce”) s-a măritat această femeie de 37 de ani. Au chiar și trei copii împreună.

Meirivone Rocha Moraes, în vârstă de 37 de ani, din Brazilia, a ajuns pe prima pagină a ziarelor pentru că a dezvăluit detalii despre relația ei cu Marcelo, o păpușă de cârpe în mărime naturală, și copiii lor, printre care Marcelinho, în vârstă de un an, și doi gemeni „nou-născuți”, fetițele Marcela și Emilia.

A avea o casă plină de copii se dovedește a fi „o provocare” pentru mama a „trei copii”, care a vorbit despre îndatoririle parentale.

„Este puțin complicat de spus, deoarece totul este în doză dublă [acum că avem gemeni]”, a spus Meirivone.

„Nu este ușor, dar, în același timp, mă emoționez în fiecare moment, în fiecare secundă. În viața de zi cu zi, eu și Marcelo avem o mulțime de sarcini cu noii bebeluși, precum și îngrijirea primului nostru copil. Și chiar și atunci când sunt obosită, el [soțul meu] mă ajută să fac baie, să mănânc și să dorm”, a spus tânăra, citată de Daily Mail.

Femeia a ajuns de mai multe ori pe prima pagină a ziarelor
Femeia mai spune că este fericită că are casa plină de dragoste, râsete și copii.

Cu toate acestea, lui Marcelo i s-a părut destul de stresant prețul de a avea o familie mai mare.

„Cheltuielile cresc și el trebuie să plătească pentru mâncare, haine, chirie, apă, electricitate, medicamente. Prin urmare, a fost puțin îngrijorat în privința facturilor. În ciuda preocupărilor sale, el a visat întotdeauna să aibă o familie și copii, așa că asta este tot ceea ce și-a dorit vreodată.

Visul meu acum este să dețin propria mea casă. De la nunta noastră din 2018, caut pe internet în fiecare zi. Eu nu voi renunța”, a mai spus Meirivone.

De-a lungul timpului, femeia a ajuns pe prima pagină a ziarelor de multe ori.

La începutul lunii noiembrie, Meirivone a distribuit fotografii cu ea, în timp ce face ecografia unui bebeluș.

„Soțul”, acuzat de adulter
Cu altă ocazie, femeia a susținut că soțul Marcelo a înșelat-o de două ori.

„Am aflat când prietenul meu mi-a trimis un mesaj într-o seară în care spunea că mă înșală. Așa că în noaptea aceea l-am făcut să doarmă pe canapea”, a spus ea.

Altă dată, Meirivone a susținut că bebelușul lor, Marcelinho, era ținut ostatic de răpitori care cereau 161 de lire sterline pentru eliberarea lui.

În timp ce aștepta să audă știri despre locația fiului ei, ea a postat un videoclip TikTok în care lipea afișe prin cartierul în care locuiește, îndemnând oamenii să se prezinte la Poliție dacă au informații.

Lasă un comentariu