Catrinel Menghia este însărcinată. Va deveni mamă pentru a doua oară

eduard

Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară. Modelul mai are o fetiță, pe nume Caroline Léon.

Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară. Pe contul personal de Instagram, modelul a anunțat cu multă bucurie faptul că va deveni din nou mamă.

Vestea conform căreia Catrinel Menghia este însărcinată a fost împărtășită de către celebrul model într-un mod inedit. Aceasta a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare pe coperta revistei Donna Moderna. În fotografie, se poate observa și burtica ei de gravidă. În secțiunea de comentarii, fanii au felicitat-o imediat și i-au transmis gândurile lor bune.

„Miile mele vieți + una. Îi mulțumesc revistei Donna Moderna pentru că a sintetizat o întreagă existență în acest titlu”, a scris Catrinel Menghia pe Instagram.

De asemenea, Catrinel Menghia a publicat și pe Instagram Story două cadre cu burtica de gravidă. Într-una dintre imagini, fiica ei, Caroline Léon, îi pupă burtica.

Catrinel Menghia a devenit pentru prima dată mamă pe 25 februarie 2019, modelul român anunțând acest lucru pe Instagram, prin intermediul unei imagini. Actrița publică frecvent fotografii adorabile cu fetița ei, Caroline Léon, pe care o are alături de partenerul ei, producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico.

Catrinel Menghia este considerată de mulți ani deja unul dintre cele mai de succes modele la nivel internațional, apărând în multiple editoriale foto și campanii ale brandurilor de renume.

La vârsta de 16 ani, Catrinel Menghia, care s-a născut în Iași, și-a început cariera în modă. Protagonistă a filmului „La Città Ideale” (2012), de Luigi Lo Cascio, a primit în 2013 Explosive Talent Award la Giffoni Film Festival. În 2015, a jucat în regia lui Brando De Sica în scurtmetrajul „Lerrore”, iar un an mai târziu a primit premiul Kineo la Veneția ca revelație a cinema-ului italian. A jucat în serialul „CSI”, a fost protagonista lungmetrajului „La Gomera” (2019), pe care regizorul Corneliu Porumboiu l-a filmat în România și Spania. Din distribuția filmului „La Gomera” au mai făcut parte Rodica Lazăr, Vlad Ivanov, István Téglás, Sabin Tambrea și George Piștereanu. Ea a fost și ambasadoarea brandului Chopard la ediția din 2018 a Festivalului de Film de la Cannes.

În luna octombrie a anului 2022, Catrinel Menghia a primit un premiu la Rome Film Fest pentru regia debutului în scurtmetraj. Ea a fost recompensată cu premiul special Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului „Ossa / Bones”, realizat împreună cu Daniele Testi și prezentat în premieră mondială în secțiunea paralelă „Alice nella città a Festa del Cinema di Roma” (Rome Film Fest).

Drama „Ossa” le are în centru pe Julia, un model în căutarea succesului, și pe Ramona, o tânără romă care își câștigă traiul cântând la metrou. Două femei diferite, dar, în același timp, asemănătoare. Destinele lor se împletesc, ajungând să se cunoască pe fundalul unei Rome multietnice.

Scurtmetrajul regizat de Catrinel Marlon și Daniele Testi, cineast italian cunoscut pentru o serie de filme de modă și videoclipuri, este scris de Francesca Nozzolillo. „Ossa” este o producție Masi Film, în co-producție cu Castadiva Pictures SPA și 8Production SRL. Este produs de Massimiliano Di Lodovico, în colaborare cu Fabio Nesi și Laura Catalano. Imaginea este semnată de Giuseppe Pignone, costumele – de Ginevra Polverelli, scenografia – de Gianni Brugnoli, montajul – de Guido Fonio și muzica – de Rossano Baldini.

Lasă un comentariu