Câți lei primește salariu o femeie de serviciu într-un hotel din Costinești, acum, în august 2023

eduard

La începutul lunii august, o firmă a anunțat că are nevoie de femei de serviciu pentru un hotel din Costinești.

Cu acest prilej, angajatorul a dezvăluit și ce sumă oferă pentru un angajat dispus să ocupe un astfel de post.

Potrivit anunțului postat pe un site specific celor care își caută de muncă, o cameristă sau o femeie de serviciu primește un salariu ce pornește de la 2.500 de lei. În funcție de experiență și ore lucrate, suma poate ajunge și la 5.000 de lei.

Disponibilitatea pentru a ocupa locul de muncă la hotel este imediată. Sunt așteptați spre aplicare atât bărbați, cât și femei. Vârsta nu este un criteriu. În plus, pentru a atrage personal, firma oferă nu doar salariu, ci și cazare și masă.

„Pe litoralul din Costinești, angajăm cameristă, femeie de serviciu, personal pentru curățenie. Orice vârstă, bărbați și femei. Oferim salariu de la 2.500 de RON în sus, cazare și masă”, se arată în anunț.

Cât câștigă o femeie de serviciu în Italia
În Toscana, de exemplu, o femeie de serviciu primește un salariu lunar de 1.500 de euro. Calculat la cursul BNR actual, suma este de 7.421 de lei.

Mai mult de atât, printre beneficiile oferite de angajator se numără și trei mese pe zi, dar și cazare gratuită. Așadar, româncele care plecă în Italia ca menajere au posibilitatea de a-și strânge bani pentru a-i trimite în România, la familiile lor.

Cât primește o cameristă din București
O femeie de serviciu care face curățenie la un hotel din Capitală are, într-un caz fericit, un salariu net lunar de 3.300 de lei.

Cu timpul, poate ajunge să câștige până la 4.000 de lei pe lună. Pentru a primi aceste sume, trebuie să lucreze câte 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe săptămână.

Pe de altă parte, salariul pentru job-ul de cameristă începe de la suma de 2.264 de lei. La remunerația lunară se adaugă și bonuri de masă în valoare de 600 de lei. În funcție de experiență, salariul poate fi mai mare.

Cât oferă Lidl pentru o femeie de serviciu
Potrivit site-ului lor oficial, cei de la Lidl oferă nu mai puțin de 2.200 de lei pentru un program de patru ore. Suma include și tichete de masă, prime, bonusuri și sporuri, ajungând, astfel, la 3.200 de lei. Pe lângă salariu, angajatorul oferă:

-onboarding și mentor dedicat;

-recompense pentru orele de muncă lucrate suplimentar;

-un weekend liber pe lună, două zile libere de Crăciun și Paște, zile de concediu în plus, odată cu vechimea;

-asigurare medicală privată și asigurare de viață, în caz de accident;

-liber de ziua ta de naștere;

-programe dedicate de training.

Lasă un comentariu