Câți bani primeau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la Chefi la Cuțite. Salariile erau din altă lume

eduard

Câți bani primeau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la Chefi la Cuțite. Salariile erau din altă lume
Informația potrivit căreia Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au despărțit de Antena 1 a luat pe toată lumea prin surprindere. Mai ales în circumstanțele în care cei trei bucătari încasau venituri frumoase în urma colaborării cu postul TV amintit. Ce salarii aveau cei trei chefi.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au plecat de la Antena 1

E bomba anului în media: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au întrerupt colaborarea cu postul de televiziune Antena 1, unde activau în rol de jurați la show-ul culinar Chefi la Cuțite. Producția pregătește schimbări majore.

Cei trei bucătari au acuzat o stare prea mare de oboseală. Potrivit șefului trustului, Mihai Ioniță, jurații emisiunii și-au exprimat refuzul de a colabora cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru începerea filmărilor. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu noua generație Chefi la Cuțite.

Ce salariu avea Cătălin Dumitrescu

Un lucru e cert: plecarea lui Sorin Bontea, a lui Florin Dumitrescu și a lui Cătălin Scărlătescu de la Antena 1 a luat pe toată lumea pe neașteptate. Mai ales fiindcă – se știe deja – veniturile încasate de cei trei bucătari din partea conducerii trustului nu sunt tocmai mici.

În anul 2020, Cătălin Scărlătescu încasa 1.600 de euro pe lună. Un an mai târziu, veniturile sale au crescut la 2.500 de euro, potrivit BZI.ro. Probabil bucătarul nu a fost impresionat de bani, dacă e să ne amintim declarațiile sale din trecut.

„Nu știu ce înțelegi tu din bani. În 1994, salariul meu era de 1.400 de dolari”, a declarat Cătălin Scărlătescu, în urmă cu mai mult timp, la podcastul lui Speak.

Nici Bontea, nici Dumitrescu nu au dus-o rău

Nici juratul Sorin Bontea nu a dus-o rău cu banii la Antena 1. Potrivit sursei citate, chef-ul show-ului culinar încasa lunar nu mai puțin de 3.000 de euro. La acest onorariu se adauă, de asemenea, și venituri aferente evenimentelor sau contractelor de imagine încheiate.

În ceea ce-l privește pe Florin Dumitrescu, lucrurile nu sunt foarte clare. Nu se știe exact suma pe care bucătarul o încasa pe seama colaborării sale cu postul de televiziune Antena 1. Unele voci susțin că chef-ul ar avea salariu ceva mai mare decât colegii săi.

Cert este că Florin Dumitrescu a încasat, în urma unui contract de imagine încheiat cu un cunoscut retailer din România, venituri lunare de 10.000 de euro, potrivit informațiilor din spațiul public.

Lasă un comentariu