Câţi bani le-a dat Pescobar unor colindători din Sinaia? Internetul a luat „foc”: „E grea pielea pe tine”

eduard

Paul Nicolau, alias Pescobar, a fost luat la rost pe internet, după ce a dat bani unor colindători din Sinaia. De altfel, patronul Tavernei Racilor nu a stat pe gânduri și a răspuns celui care i-a dat mesaj. Vezi mai jos detaliile.

Încântat de modul în care mai mulți copii din Sinaia colindă, pe stradă, Paul Nicolau, alias Pescobar, s-a oprit pentru a-i asculta. De altfel, patronul Tavernei Racilor a și băgat mâna în buzunar, pentru a-i cinsti pe colindători cu o bancnotă de 100 de euro (aproape 500 de lei, la cursul BNR actual). Înainte de a le oferi banii, Paul s-a închinat și i-a luat la câteva întrebări pe tinerii aflați în fața sa. Apoi i-a salutat respectuos.

După ce Pescobar a încărcat videoclipul respectiv pe platforma Tik Tok, a primit o mulțime de comentarii. Printre acestea se află și cel al unui bărbat care îi spune că s-ar fi așteptat să ofere mai mulți bani colindătorilor. De altfel, Paul Nicolau a reacționat la mesaj.

Paul Nicolau a reacționat la mesajul primit din partea internautului.

„Bă, îmi cer scuze că doar 100 de euro am oferit copilașilor ălora. Atât am putut, atât am avut în buzunar. Poate la anul, dacă dă Domnul să nu mai fiu așa zgârcit, să le pot oferi mai mult. Sărbători fericite”, a zis Pescobar.

Apoi, la postarea respectivă, mai mulți utilizatori l-au susținut pe bărbat pentru gestul pe care l-a făcut față de colindători.

Alte persoane au comentat, în continuare: „Păi 100 € vine 490 de lei, pentru un colind, eu zic că este super bine! Dar deh, lumea asta este rea și de Crăciun”, „Ăla de comentează dădea 10 lei. Bravo Pescobar”, „Dacă nici 100 € nu mai este mult pentru un colind, atunci ce să mai zic, generația mea primea 2 lei și 3 nuci”, „Frumos gest, și câte 10 lei dacă le dădea tot era un gest frumos și de apreciat. Felicitări Paul și Crăciun fericit! Doamne ajută să fim sănătoși cu toții 🙏”.

Necaz pentru Pescobar, înainte de Sărbători: a ars Taverna Racilor Snagov

Lasă un comentariu