Câţi bani face Pescobar la Taverna Racilor? Suma colosală care îi intră în conturi în fiecare zi

eduard

Paul Nicolau, zis și Pescobar, este în centrul atenției după ce s-a ales cu amenzi pe bandă rulantă de la ANPC. Comisarii de la Protecția Consumatorilor i-au făcut mai multe vizite în perioada iunie-septembrie, la Taverna Racilor din Herăstrău, în urma cărora au ieșit la iveală mai multe nereguli. După ce imaginile, surprinse de inspectorii sanitari în restaurantul lui, au stârnit numeroase reacții în mediul online, afaceristul a decis să lămurească lucrurile. Chiar și așa, mulți nu-i dau crezare și se întreabă câți bani îi intră în cont bărbatului din mega-afacerea pe care o deține.

În ultimele luni, Taverna Racilor din Herăstrău, cea care aparține afaceristului Paul Nicolau (Pescobar), a primit mai multe amenzi, după controalele făcute de inspectorii de la ANPC. Au fost găsite nereguli în restaurantul care l-a consacrat pe afacerist în mediul online, iar comisarii de la Protecția Consumatorilor l-au sancționat, în total, cu 140.000 de lei.

„Omul cu racii” ne-a dezvăluit că activitatea restaurantului său este suspendată până când va rezolva problemele găsite de inspectorii sanitari. „Restaurantul nu e închis, doar are suspendată activitatea. Nu există local fără nereguli, dar vom rezolva totul. Dacă în 24 de ore cumpăr linoleum și tot ce mai trebuie dăm drumul localului. Îi sun, alo, ANPC, veniți să constatați că totul e ok. Și dăm din nou drumul la treabă”, ne-a declarat Pescobar.

Câți bani face, de fapt, Pescobar din afacerea lui
Paul Nicolau deține firma Nedsea SRL, care-i aduce un profit frumușel dacă ne uităm pe ultimele statistici. Pescobar nu duce lipsă de câștiguri, mai ales dacă vorbim de afacerea pe care o are cu Taverna Racilor. În anul 2022, afaceristul avea venituri de 16,5 milioane de lei, adică peste 45.000 de lei zilnic, circa 10.000 de euro, relatează defapt.ro.

Tot anul trecut, impozitul, după plata taxelor, a fost de circa 1,1 milioane de euro. Pescobar a înregistrat o performanță uriașă în anul 2022, pentru că veniturile lui din afacere au crescut foarte mult. Cel mai probabil, a avut legătură și cu faptul că omul de afaceri a devenit din ce în ce mai cunoscut pe rețelele de socializare.

Reclama făcută pe internet a fost una de bun augur, căci oamenii au aflat de locația lui și i-au trecut pragul în număr cât mai mare. În 2022, a crescut și numărul de angajați comparativ cu 2021: de la 11 la 24. Cert este că, de la începutul anului 2023 și până acum, totul a mers strună pentru afacerea lui Paul Nicolau. Sigur, mai sunt și excepții precum controalele ANPC. Chiar și așa, a avut parte de o bună reclamă în mediul online, mai multe apariții publice și, astfel, au venit și clienții pe bandă rulantă

Lasă un comentariu