Câți Bani Cere Vali Vijelie Pentru 60 De Minute De Revelion. Inna Și Andra Sunt Cele Mai Scumpe Artiste Din România

eduard

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej perfect pentru petreceri și distracție, iar muzica live nu poate lipsi de la asemenea evenimente. Cu ocazia Revelionului 2024, artiștii români sunt mai solicitați ca niciodată, având o serie de concerte atât în țară, cât și în comunitățile de români din străinătate, cum ar fi în Anglia, Spania, Italia sau Germania. Află artiștii cu cele mai ridicate tarife!

Cei mai în vogă artiști pentru petrecerea de Revelion

Popularitatea artiștilor în rândul publicului se reflectă și în tarifele percepute pentru astfel de spectacole. Mulți dintre artiști își petrec sărbătorile departe de casă, participând la evenimente speciale unde aduc bucurie și spiritul sărbătorilor prin muzica lor.

Cererea mare pentru prezența lor la petrecerile de Revelion îi determină pe organizatori să fie dispuși să plătească sume considerabile pentru a-i avea ca invitați.

Tarifele variază în funcție de popularitatea și genul muzical al fiecărui artist, dar toți se bucură de o apreciere deosebită, atât în rândul comunităților de români din țară, cât și a celor din diaspora

Printre cei mai iubiți artiști de la noi din țară se numără Inna, Loredana Groza, Andra, Lidia Buble, Holograf, Alina Eremia, dar și cântăreți de muzică populară și manele.

Tarifele artiștilor români pentru spectacole de Revelion 2024

Inna se află în topul celor mai scumpi artiști, cerând o sumă impresionantă de 35.000 de euro pentru un program artistic.

Nu departe de ea, trupa Holograf, cunoscută pentru hiturile sale longevive, cere 20.000 de euro, suma fiind împărțită între membrii formației, care sunt conduși de carismaticul Dan Bittman.

Andra, una dintre cele mai îndrăgite voci feminine din România, primește 20.000 de euro pentru două ore de spectacol, adică aproximativ 10.000 de euro pe oră.

Irina Rimes, cunoscută pentru stilul său unic, cere 15.000 de euro pentru o oră și jumătate de prestație.

Cheloo, alături de colegii săi, și trupa Holograf se află la un nivel similar de remunerare, fiecare percepe 20.000 de euro pentru aparițiile lor.

Antonia, cunoscută pentru hiturile sale pop, cere 12.000 de euro, în timp ce Lidia Buble și Loredana Groza, fiecare cu o oră și jumătate de cântat live, cer 10.000 de euro.

Pe lista artiștilor cu cereri de 8.000 de euro pentru o prestație se numără Pepe, Ruby, Alina Eremia și Alex Velea, artiști care se bucură de popularitate consistentă și care promit spectacole de neuitat.

Vali Vijelie, printre cei mai scumpi cântăreți de manele

În noaptea de Revelion, muzica populară și manelele sunt în mare vogă în rândul petrecerilor din România, iar tarifele cerute de artiști reflectă popularitatea acestui gen muzical.

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, două dintre cele mai apreciate voci ale muzicii populare românești, solicită câte 10.000 de euro pentru un recital de o oră.

Vali Vijelie, un nume mare în lumea manelelor, primește 15.000 de euro pentru o singură oră de cântat, în timp ce Adi Minune, unul dintre pionierii genului, face spectacol pentru 12.000 de euro pe oră.

Nicu Paleru, cunoscut pentru muzica de petrecere, are un tarif de 20.000 de euro pentru un show de trei ore.

Carmen de la Sălciua cere 5.000 de euro pentru o oră de cântat de Revelion, iar Armin Nicoară și Claudia Puican, un duo apreciat, percep 10.000 de euro pentru două ore de spectacol.

Lasă un comentariu