Câți bani câștigă Theo Rose pentru un show de 60 de minute. Artista și-a schimbat onorariul după ce…

eduard

Theo Rose (26 ani) este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și după ce a devenit mamă, în luna iunie a acestui an, aceasta a revenit rapid pe scenă și nu duce deloc lipsă de contracte. Este antrenor la Vocea României, joacă în „Clanul”, are o mulțime de colaborări pe plan muzical și susține numeroase concerte. Artista este implicată în multe proiecte, iar câștigurile sunt pe măsură.

După ce l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Anghel Damian, Theo, pe numele ei adevărat Theodora Maria Diaconu, și-ar fi schimbar și onorariul astfel că acum câștigă mult mai mult ca înainte, pentru un show de 60 de minute.

Câți bani câștigă Theo Rose pentru un show de 60 de minute
Theo Rose este unul dintre cei mai activi artiști, fiind implicată în mai multe proiecte, în timp ce își crește și fiul de câteva luni. După nașterea micului Sasha, artista a revenit în forță, iar ofertele nu îi lipsesc.

În ultimele luni a coleborat pe plan muzical cu Taxi, Edward Sanda, Mira și Irina Rimes, toate piesele sale înregistrând succes după succes. Astfel că, nu e de mirare că atunci când urcă pe scenă, artista primește o sumă considerabilă de bani.

Potrivit Cancan, Theo Rose încasează, pentru o oră petrecută pe scenă, suma de 6.500 de euro. Însă, dacă spectacolul se cere a fi unul mai complex, se pare că onorariul cântăreței ajunge la 10.000 de euro.

A rămas însărcinată după câteva luni de relație
Deși preferă să își trăiască povestea de dragoste cu Anghel Damian departe de ochii lumii, Theo Rose a dezvăluit cum a decurs sarcina cu Sasha, întrucât a rămas însărcinată la doar câteva luni de când începuse relația cu regizorul.

„Pe mine mă fascinează (n.r. Anghel). E un om care mă fascinează. Îmi place să petrec timp cu el, să îl ascult vorbind despre absolut orice, învăț încontinuu. Faptul că a venit în viața noastră ceva la fel de nou pentru amândoi (n.r. Sasha) ne-a echilibrat un pic. Ne uităm unul la altul și nu ne vine să credem că am făcut asta, că s-a întâmplat așa repede. Chiar și emoția asta frumoasă, fericirea asta, e și ea greu de dus, atunci când e prea plin. E frumoasă relația noastră, e mai frumoasă decât înainte. Eu am trăit sarcina fiind îndrăgostită de Anghel. Nu am avut un moment de declin în relație. Suntem încă la începutul relației noastre. Ca nivel de intensitate am tot crescut”, a povestit Theo Rose în podcastul Ilincăi Vandici, „Te ascult”.

„Am simțit că asta e ce trebuia să se întâmple, ce trebuia să facem. A fost din partea amândurora. E și înfiorător, te sperie puțin că e chiar așa, dar așa a fost. Am făcut toate lucrurile cu cea mai mare deschidere. Ne-am bucurat unul de altul și ne-am făcut viața repede așa cum amândoi aveam nevoie”, a mai spus ea atunci.

Lasă un comentariu