Câţi bani câştigă, pe lună, Bianca Drăgușanu: „Produce mami bani de nu are timp să îi numere”

0

Câţi bani câştigă, pe lună, Bianca Drăgușanu? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor, mai ales când s-a aflat că vedeta TV îşi permite să-şi ţină fiica la o şcoală din Dubai, unde taxele sunt foarte mari.

Blondina a mărturisit că nu ar fi o problemă pentru ea taxa Sofiei de 10.000 de euro pe an, la şcoală, din moment ce produce bani cu nemiluita

Câţi bani câştigă, pe lună, Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu vrea cu orice preţ să aibă o viaţă mai bună şi să o ia de la zero, aşa că zilele trecute, blondina a mărturisit că nu i-ar displăcea să trăiască în Dubai, alături de fetiţa ei, Sofia. Chiar dacă acest lucru ar implica numeroase costuri uriaşe, vedeta susţine că este pregătită pentru a face faţă situaţiei.

După situaţia neplăcută prin care a trecut cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu vrea să ia viaţa de la zero, dar se pare că acum este mult mai apropiată de fiica ei, Sofia, motiv pentru care nu poate renunţa la micuţa şi se gândeşte să se mute împreună, în Dubai.

Cu toate acestea, pentru oamenii de rând ar interveni o problemă destul de mare: taxele de şcolarizare din Dubai nu sunt tocmai cele mai prietenoase, însă Bianca ştie că ar face faţă situaţiei cu brio.

La Teo Show, blondina a mărturisit că nu ar fi o problemă pentru ea taxa Sofiei de 10.000 de euro pe an, la şcoală, din moment ce produce bani cu nemiluita.
Cum arată acum fetiţa Biancăi Drăgușanu şi a lui Victor Slav
Dacă v-aţi întrebat cum arată acum fetiţa Biancăi Drăgușanu şi a lui Victor Slav, ei bine, Sofia s-a făcut o fetiţă frumuşică foc. Fiica vedetei a împlinit patru ani în luna septembrie şi a ajuns să fure privirile oricui. Iar acum, mama ei a anunţat că îi va face canal de YouTube.

La doar o zi după despărţirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a anunţat că-i face Sofiei canal de Youtube. Mai mult, Bianca a ieşit la o terasă cu micuţa ei, unde cele două au luat micul dejun. Aici, mama şi fiica s-au fotografiat şi au pus pe Instagram o fotografie de milioane. În imagine, Sofia este zâmbitoare şi îşi arata minunăţiile de codiţe împletite. „Noi două 💁‍♀️💖codiţe la Gabi”, a scris Bianca în dreptul fotografiei.

La vederea imaginii cu micuţa Soţia, fanii s-au topit şi i-au transmis nenumărate complimente. Publicarea imaginii a fost urmată de un valul de comentarii din partea celor care o admira pe fosta prezentatoare tv.