Adrian Minune este unul dintre cei mai talentati artisti din Romania. In cadrul unei emisiuni TV, cantaretul a vorbit despre banii pe care ii castiga la petrecerile la care canta. Conform dezvaluirilor, nu oricine are parte de un spectacol live cu Minune.

Adrian Minune și-a descoperit talentul muzical la o vârstă fragedă, iar acum reușește să obțină sume impresionante din meseria sa.

„Am ieșit în fața clasei și am cÂntat o melodie de la Tudor Gheorghe. Am fost aplaudat de toți colegii mei… Deci, la doar șase anișori s-a descoperit că am aptitudini muzicale”, spunea Adrian Minune.

Pentru o nuntă sau un eveniment de acest gen, Adrian Minune ar primi în jur de 5000 de euro, notează a1.ro.

Denise Rifai l-a întrebat, la Kanal D, pe Adrian Minune când a făcut primul milion de euro.

„Sincer? Niciodată! Eu întotdeauna am cheltuit mai mult decât am câștigat, dar niciodată nu am făcut un milion de euro”, a răspuns Adrian Minune.

„Care este suma cea mai mare cu care ați plecat de la o nuntă?”, l-a mai întrebat Denise Rifai.

„A fost în America, în 2002, 60.000 de dolari”, a răspuns artistul.

Ce avere are Adrian Minune?

Potrivit presei, Minune a avut grijă să investească orice ban primit la diferite petreceri pentru a se asigura că familia sa va avea parte de foarte multe proprietăți. Pe lângă faptul că a construit multe case în comuna Ștefănești de Jos, de unde provine, manelistul mai deține un cartier de vile, un complex de saloane de evenimente și un restaurant. Nu s-a oprit aici. Manelistul a cumpărat multe terenuri, așa că acum câțiva ani averea lui era estimată la 100 de milioane de euro.