Câți artiști vin la Revelionul lui Dan Negru. Numărul este fabulos

0

Pentru a 22-a oară, în noaptea dintre ani, Dan Negru îi invită pe români să petreacă împreună Revelionul. Pentru anul acesta, realizatorul de televiziune le pregătește celor de acasă surprize mari, aducând în prim-plan foarte multe vedete, artiști, influenceri, oameni care activează în tot felul de domenii de activitate.

Câți artiști vin la Revelionul lui Dan Negru

Dan Negru a dezvăluit că anul acesta, la Revelionul de la Antena 1 vor fi prezenți nu mai puțin de 87 de artiști. Filmările pentru ediția specială din noaptea dintre ani au început deja. Pe telespectatori îi așteaptă surprize mari.

Deocamdată am semnat cu vreo 87 de artiști! Am tot felul de vedete. De la Dorian Popa la Nicolae Furdui Iancu, de la Dorel Vișan la Bianca Drăgușanu. Încerc să acopăr toată plaja, a spus Dan Negru.

Mulți s-au gândit că anul acesta, din cauza condițiilor epidemiologice, nu vor mai avea loc filmările pentru Revelionul lui Dan Negru, însă iată că nu va fi așa. Dan Negru a confirmat că ediția specială din noaptea dintre ani va fi difuzată și anul acesta, la Antena 1.

Mai mult decât atât, realizatorul tv și-a propus să-i bată pe englezi și să ducă Revelionul care îi poartă numele pe primul loc în Europa. În 2020, Revelionul de la Antena 1 a fost al doilea din Europa ca audiență, după BBC.

Cât costă Revelionul lui Dan Negru de anul acesta

Anul acesta, Dan Negru organizează la Antena 1 Revelionul cu numărul 22. Potrivit unor surse, costurile cu invitații se ridică la aproape 200.000 de euro. Pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Se anunță o ediție incendiară care îi va ține pe români în fața televizoarelor în noaptea dintre ani.

Dan Negru este singurul moderator de televiziune din Europa care a prezentat 21 ani consecutiv revelioane televizate.  Toate dintre aceste ediții au fost lider de audiență. Facem precizarea că în 2021, Revelionul cu Dan Negru s-a clasat în topul audiențelor tv din Europa pe locul al doilea, după BBC, fiind astfel al doilea cel mai urmărit program tv european.

Menționăm faptul că realizatorul tv a fost inclus în Top Host European Broadcast tocmai pentru că prezintă simultan formate tv internaționale lider de audiență în două țări diferite, respectiv România și Republica Moldova.