Câte clase și ce studii are Georgiana Lobonț. Cu ce se ocupa, de fapt, înainte să fie celebră

eduard

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, bucurându-se de un succes enorm în lumea muzicală, după o lungă carieră. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Rareș Ciciovan, iar împreună au o fetiță și un băiețel, Eduard-Nicholas (4 ani) și Irina-Maria (3 ani).

Toată lumea o știe de pe micile ecrane, însă puțini au habar ce studii are.

Georgiana Lobonț se numără printre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară.

Se bucură de un succes enorm, după o lungă carieră pe scenă. Vedeta cântă de la o vârstă fragedă, însă a devenit cunoscută în rândul publicului abia acum câțiva ani.

Drumul ei în muzică a pornit din adolescență, când a intrat la Școala Populară de Arte în Cluj, apoi, în anul 2005, lua parte la o emisiune dedicată muzicii folclorice. În 2010, Georgiana lansa primul ei album.

Din primii bani pe care i-a câștigat, artista și-a cumpărat bijuterii, să aibă drept amintire.

”Cu primii mei bani pe care i-am făcut eu din cântat de la un concurs, am primit vreo 10-12 milioane premiu, m-am dus la Cluj cu o prietenă și mi-am cumpărat un lănțișor din aur, cu pandantiv cu inimioară și pietricele, și o brațară.

Din primii mei bănuți mi-am cumpărat bijuterii”, le-a mărturisit Georgiana Lobonț fanilor de pe Instagram.

Toată lumea o știe drept cântăreață, însă puțini au habar că Georgiana a urmat cursurile Facultății de Drept din Cluj, cu gândul de a avea o carieră în acest domeniu.

Norocul i-a surâs în muzică, așa că nu a mai renunțat la visul de a fi o artistă de succes. Soțul ei i-a devenit impresar, iar Georgiana a început să aibă evenimente pe bandă rulantă.

Georgiana Lobonț a suferit o mare pierdere
Artista era în culmea fericirii și anunța, în luna iulie, că urmează să devină mamă pentru a treia oară.

Georgiana și Rareș așteptau cu sufletul la gură să devină, din nou, părinți, însă destinul a fost crunt, iar cântăreața a pierdut sarcina.

„Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Domnul doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar.

Tot la el am mers și cu cel de-al treilea, doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat. Sarcina s-a oprit din evoluție.

Am avut o stare de șoc, dar în același timp mă simțeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mamă a doi copii frumoși și sănătoși, iar asta e cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare, iar ei erau cu mine în acel moment.

Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet. Am reacționat din instinct, oprind filmarea.

Voiam să filmez ca să-i arătăm și lui tati… dar a trebuit să-i dau o veste tristă. Știu că tot ce trăim se întâmplă cu un scop.

Mi-a fost greu să vă zic pentru că m-am grăbit să-mi exprim bucuria și să v-o spun. Știam că va urma ceva ce nu mi-aș dori să trăiesc niciodată”, se arată în postarea făcută de vedetă, pe Instagram.

Lasă un comentariu