Câte case are Dana Rogoz și cum arată bijuteriile imobiliare: „Nu exista tavan, chiar ningea”. A…

eduard

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, și-au făcut un obicei din a-și achiționa case pe care să le poată renova după placul lor, redându-le gloria de altădată. Actrița în vârstă de 38 de ani a susținut că și-a investit toți banii câștigați de-a lungul carierei pentru a-și vedea casa visurilor așa cum arată astăzi.

Dana Rogoz și Radu Dragomir și-au transformat casa situată înc entrul Bucureștiului într-o adevărată bijuterie imobiliară și toți trecătorii o admiră de fiecare dată. Și nimeni nu s-a gândit vreodată că această clădire impresionantă ar fi fost, la un moment dat, o ruină.

Cum arată casa din București a actriței Dana Rogoz
Dana Rogoz și Radu Dragomir și-au cumpărat casa în care locuiesc cu cei doi copii ai lor, Vlad și Lia, în anul 2013, însă înainte de a se muta acolo, clădirea a avut nevoie de renovări. Ceea ce aceștia au și făcut. Au investit mult timp pentru a se asigura că totul va iși așa cum își doresc ei. Mai ales că au decis să îi adauge și o mansardă.

„Câştig salariu de la 8 ani şi deci am investit în reparaţii tot ce am câştigat în 25 de ani de carieră”, a scris Dana Rogoz pe blogul ei, în timpul renovărilor casei construite în anul 1895.

„A fost o casă de la 1900, pe care noi am restaurat-o, am consolidat-o, deci a fost un mare șantier. Țin minte că nu exista tavan, chiar ningea în acest spațiu. În partea de sus e mansarda noastră, care e un open space, unde stăm cu prietenii. Avem și o bucătărie, care are nevoie de o schimbare, avem și o terasă, unde eu mă simt foarte bine”, povestea Dana într-un interviu mai vechi, pentru Storia.ro, pe Youtube.

Câte case are Dana Rogoz și cum arată bijuteriile imobiliare: „Nu exista tavan, chiar ningea”. A investit toți banii în renovarea locuințelor
Cum și-au transformat Dana Rogoz și Radu Dragomir „casa cu ţepuşe” într-o bijuterie imobiliară
Acum, Dana Rogoz a postat pe pagina sa de Instagram câteva imagini cu clădirea, din momentul în care aceasta a fost cumpărată de cei doi soți, pe vremea când era numită „casa cu țepușe”.

„Ieri am făcut cu Vlad o călătorie în timp pe Google Map și i-am arătat cum am cumpărat noi casa, etapa de renovare și consolidare- când în cartier era numită „Casa cu ţepuşe”, dar și forma ei de dinainte de achizitie. Din păcate Google nu ne ajută să vedem și cum arăta casa la 1895, când a fost construită. Cert e că noi, prin studiul istoric prin care l-am făcut, am încercat să o aducem cât mai aproape de forma inițială înainte să fi fost mutilată de alte renovări”, a afirmat actrița.

Dana Rogoz a publicat pe rețeaua de socializare mai multe imagini de tipul înainte-după cu locuința ei și a familiei sale.

Dana Rogoz și Radu Dragomir au adăugat o mansardă casei
Casa nu a venit și cu o mansardă, astfel că, cei doi au decis să îi construiască una. Iar rezultatul a fost unul uimitor.

„Amenajarea mansardei noastre e gata! De fapt, e aproape gata. Și cumva aproape e fix ce îmi doresc. Pentru că orice spațiu al casei tale rămâne într-o oarecare măsură în schimbare. Odată cu trecerea anilor apare un alt tablou, o altă măsuță de cafea, o altă veioză… iar spațiul își schimbă atmosfera treptat”, spunea Dana Rogoz după ce a terminat de amenajat mansarda.

„Noi nu am pornit acum cu gândul că vrem cu totul altceva decât aveam deja. Nu ne-am propus să schimbăm cu totul amenjarea mansardei, știind de la bun început cum va arăta proiectul final și ce piese noi trebuie să cumpăr. Nu, am luat-o pas cu pas, bucurându-ne de proces”, a precizat ea anul trecut.

Acum, se pare că mansarda a devenit cel mai apreciat loc din casă, unde familia Rogoz-Dragomir își petrece majoritatea timpului.

Actrița și soțul ei renovează casa de la Viscri
Dana Rogoz nu a terminat, însă cu renovările. Actrița și soțul ei se ocupă acum de renovarea casei pe care și-au cumpărat-o la Viscri. Chiar actrița a fost cea care le-a povestit urmăritorilor ei de pe Instagram cât de mult și-a dorit să dețină o casă în acest sat, iar acum visul ei a devenit realitate.

„Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru, dar ca să am o idee mai clară despre câte am facut deja, e suficient să mă uit pe fotografiile noastre din 2018 și până în prezent”, a spus actrița, care a postat în mediul online și câteva imagini cu clădirea.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu