Cătălin Măruță și fiul lui poartă adidași de 2.000 de lei. Noi imagini din croazieră cu Andra și familia ei

eduard

Cătălin Măruță, Andra și cei doi copii ai lor, Eva și David, se află într-o croazieră de lux pe unul dintre cele mai mari vase din lume. Familia Măruță a ales să petreacă vacanța atât pe mare, cât și pe uscat, având astfel parte de o călătorie de neuitat.

Înainte de a se îmbarca, vedetele au avut grijă să se echipeze cu toate cele necesare în materie de ținute pentru a se asigura că vor arăta și se vor simți bine și relaxați în această călătorie memorabilă.

Cătălin Măruță și David, adidași de peste 2.000 de lei
Cătălin Măruță și Andra își țin la curent fanii cu aventurile lor din croazieră și postează zilnic pe rețelele de socializare imagini din timpul călătoriei în care par să se distreze de minune.

Dacă zilele trecute ochii admiratorilor lor au fost îndreptați către superbul vas de croazieră, acum ținutele lui Cătălin Măruță și a fiului său au fost cele care au atras toate privirile.

Se pare că David moștenește gusturile tatălui său în materie de încălțăminte. Atât tatăl, cât și fiul, au ales să poarte aceeași pereche de adidași.

Cei doi apar în diferite poze încălțați cu câte o pereche de adidași ce fac marte din marca de lux a unui brand celebru și care costă 2.199 lei pe bricksneakers.ro.

Adidașii sunt creați din material textil cu talpă din cauciuc vulcanizat durabil.

De asemenea, Andra, care a arătat superb în prima zi a călătoriei într-o rochie de 200 de lei, a purtat și ea în această vacanță o pereche de șlapi portocalii de marcă. Realizați din piele naturală, acești șlapi se găsesc pe piață la prețul de 236 lei.

Familia Măruță, croazieră de lux pe Symphony of the Seas
Artista le povestește fanilor ei despre fiecare oprire pe care o face vasul. În urmă cu două zile, acesta a andocat la Palma de Mallorca, iar apoi în Marsilia.

„Prima oprire: Palma de Mallorca! Orașul vechi, plaje spectaculoase și priveliști ce îți taie respirația”, a scris Andra pe Instagram.

„Încă o nouă zi de aventură pe croaziera noastră cu Symphony of the Seas. De data asta am ajuns în minunatul oraș – Marsilia! 🚢⚓️ Am mers in vechiul port Vieux-Port, am admirat frumusețea impresionantă a Basilicii Notre-Dame de la Garde, de unde priveliștea asupra orașului și a mării iti taie respirația”, a povestit artista într-o altă postare.

Vineri, 11 august, Andra și Cătălin Măruță au avut ocazia să viziteze Cinque Terre.

„În fiecare zi, o nouă perlă a călătoriei noastre! Astăzi am pășit în povestea colorată a Cinque Terre. Străzi înguste, case pitorești și un peisaj marin ce-ți taie răsuflarea. Fiecare oprire este o comoară descoperită pe mare”, a afirmat Andra, care își încântă urmăritorii de pe rețeaua de socializare cu imagini din timpul călătoriei sale.

Andra, Cătălin Măruță, Eva și David au urcat pe cel mai mare vas de croazieră din lume, Symphony of the Seas, unde vor petrece șapte nopți.

Ruta vasului de crozieră este Barcelona (Spania), Palma de Mallorca (Spania), Provence (Marsilia), Florența (Italia), Roma (Italia), Napoli (Italia) și Barcelona (Spania).

Lasă un comentariu