Cât fac 9×9? Uite răspunsul unei fetițe care a uimit lumea

eduard

Cât fac 9×9? O fetiță din Chicago a devenit cunoscută pentru perla pe care a făcut-o la un test. Răspunsul ei a făcut înconjurul lumii.

Elevii devin din ce în ce mai cunoscuți pentru perlele pe care le fac în timpul lucrărilor. O fetiță din Chicago nu a făcut abstracție de acest lucru și a ajuns vedetă.

La un simplu test de matematică, micuța a oferit un răspuns care a lăsat toată audiența cu gura căscată. În mod normal, răspunsul la întrebarea cât fac 9×9 este 81. Însă copilul minune a răspuns ”Hossa”. Profesoara a rămas șocată și nu a înțeles ce înseamnă asta. Astfel, luni, la prima oră a chemat-o pe cea care a dat acest răspuns pentru niște explicații suplimentare.

Cât fac 9×9? Uite răspunsul unei fetițe care a uimit lumea
Micuța, mândră că a reușit să o blocheze pe cea care îi nota lucrarea, a răspuns: ”Hossa este numărul 81 de la Chicago Blackhawks, echipa de hochei locală.”
Pentru un asemenea răspuns original care a arătat că micuța nu doar că știa cât fac 9×9, dar cunoștea și echipa locală de hochei nu a putut să nu o puncteze cu nota maximă. Așa că profesoara fără a sta pe gânduri, a oferit nota 10 micuței. Lucrarea a fost postată în mediul online și a ajuns repede virală. Răspunsul ei a srâns mii de like-uri.

Lasă un comentariu