Prezentatorul TV Virgil Ianțu este implicat și în domeniul gastronomic, fiind unul dintre acționarii restaurantului Sciccheria. Prima locație a fost inaugurată în iunie 2022, pe Bulevardul Pipera, iar în 2024, afacerea s-a extins cu un al doilea restaurant în centrul Bucureștiului. La evenimentul de lansare din 2022 au participat numeroase persoane publice, printre care Andreea Esca, Andreea Marin, Andreea Raicu, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan și Ciprian Marica.
Conceptul localului se bazează pe o bucătărie artizanală, care folosește preponderent ingrediente de la producători locali și promovează o politică de reducere a risipei alimentare. Toate preparatele, de la paste la sosuri, sunt realizate manual în bucătăria proprie.
Potrivit descrierii oficiale de pe site-ul restaurantului, meniul reprezintă „o invitație de a încetini și a savura gustul pur şi autentic, cu ingrediente naturale și mâna bucătarului. Fără trucuri, fără compromisuri, doar gust, muncă, timp și respect”. Filosofia subliniază că „fiecare farfurie spune o poveste despre respectul față de ingredient și pasiunea pentru bucătăria autentică”.
Prețurile reflectă acest concept premium, bazat pe ingrediente proaspete și tehnici de gătire lente. De exemplu, o supă, precum Consome de Pui, costă 39 de lei, în timp ce o Caccucco Pescatore ajunge la 79 de lei. În meniu se regăsesc și salate, cum ar fi Tomata Afumată la 53 de lei sau Salata cu Caracatiță la 59 de lei.
Pastele preparate manual, precum Rigatoni Amatriciana Nouă, au prețul de 65 de lei, iar un Risotto Mare e Monti este 79 de lei. La capitolul carne, un burger artizanal costă 95 de lei, iar un piept de rață maturat este tot 95 de lei. Prețurile pentru pizza variază între 49 de lei pentru Margherita și 59 de lei pentru Diavola.
Restaurantul oferă și un meniu dedicat copiilor, „Universul Copiilor”, unde un mini-burger costă 65 de lei, iar o porție de spaghete cu sos de roșii este 55 de lei. Garniturile, precum cartofii prăjiți sau piureul de cartofi, au prețuri cuprinse între 24 și 45 de lei.