Cât costă dacă vrei să-ți cânte la eveniment Bogdan de la Ploiești. Prețul nu este deloc mic: „Nu este cu răutate. Ăsta este prețul”

eduard

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, invitat a fost Bogdan de la Ploiești.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, moderată de Bianca Drăgușanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive și pe Kanal D2, invitat a fost Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai populari artiști din industria muzicală românească.

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-ți cânte Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești se bucură de numeroși fani la petreceri și evenimente. Totuși, trebuie să știți că prețul lui este atât de mare încât doar câțiva își permit să-l angajeze pentru un program de o oră și jumătate.

Bogdan de la Ploiești a dezvăluit motivele pentru care tariful său este atât de mare. Este vorba de 5.000 de euro pentru o oră și jumătate de distracție.

Prețul lui Bogdan de la Ploiești nu este deloc mic
„Pentru mine, muzica înseamnă darul de la Dumnezeu, mi l-a dat să-i fac fericiți pe oameni. Da, am refuzat în ultima perioadă sute de evenimente. Eu consider că sănătatea este pe primul plan, consider că trebuie să avem timp și de noi. Într-adevăr, este foarte greu să refuzi banii, sunt conștient, dar am eu o mulțumire sufletească, pentru că știu că unde sunt plătit mai bine, întotdeauna am fost și respectat la cel mai mare nivel și întotdeauna au fost și petreceri mult mai frumoase.

Nu este cu răutate creșterea prețului meu. Avem 7.500 de euro pentru o oră jumătate. Ăsta este prețul, doar că în afară este alt preț, în afara Bucureștiului este alt preț, se adaugă drum, hotel, se face contract, eu am firmă de evenimente, sunt plătit legal, plătesc toate taxele, îi plătesc prin firmă pe băieții mei din trupă”, a declarat Bogdan de la Ploiești, în emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Lasă un comentariu