CÂT CÂȘTIGAU FATA UCISĂ DIN MANGALIA ȘI PRIETENA EI UCIGAȘĂ CA ȘI CAMERISTE LA SATURN. EXCLUSIV

eduard

Un nou caz morbid a cutremurat opinia publică românească. În urmă cu doar câteva zile, a fost descoperit trupul neînsuflețit al unei adolescente de 18 ani zăcând sub o bancă, într-un parc din Mangalia. Ulterior, s-a aflat că fata, pe nume Alina, a fost ucisă de cea mai bună prietenă a ei, Loredana, o tânără alături de care lucrase în stațiunea Saturn. Cele două fete au venit pe litoral, pentru a câștiga un ban. CANCAN.RO a aflat cât câștigau fata ucisă din Mangalia și prietena ei ucigașă, ca și cameriste. Iată detaliile mai jos.

În urmă cu doar câteva zile, liniștea unei familii avea să fie tulburată. Alina, o adolescentă în vârstă de 18 ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar de cea mai bună prietenă a sa, Loredana. Cele două tinere au venit pe litoral, pentru a strânge un ban. Trupul neînsuflețit al Alinei a fost găsit de un pescar, sub o bancă dintr-un parc din Mangalia. Potrivit informațiilor, cele două tinere ar fi avut o dispută. Mătușa Alinei a făcut o serie de declarații tulburătoare, după moartea fetei. Între cele două ar fi existat „numai răutate și invidie”.

Alina și Loredana lucrau ca și cameriste în stațiunea Saturn. Erau cazate la un hotel, acolo unde împărțeau camera. După ce ar fi avut loc mai multe conflicte între cele două fete, Alina a fost ucisă. CANCAN.RO a aflat ce salarii încasau cele două tinere, pe poziția respectivă, pe litoral. Mai cu seamă, cele două prietene încasau câte 3.200 de lei net. Având în vedere faptul că încasau fix același salariu lunar, se ridică semne de întrebare asupra motivului real pentru care Loredana și-a ucis prietena.

Mătușa Alinei, fata ucisă din Mangalia, susține că cele două fete se aflau în conflict

Mătușa Alinei Ciobanu, fata ucisă în Mangalia, a oferit o serie de declarații. Femeia susține că între cele două fete ar fi existat un conflict care mocnea de ceva timp. De altfel, susține că Alina a mers la patronul hotelului să îi spună că ar fi fost agresată de Loredana. Însă, patronul unității turistice nu ar fi „băgat-o în seamă pe Alina”. Mătușa ei spune despre adolescenta de 18 ani că era o „fată liberă, cuminte, care învăța bine”. De altfel, au mers împreună și anul trecut la muncă pe litoral.

„Între ele a fost numai răutate și invidie. Adică fata asta își vedea de treaba ei, învăța bine, era o fată liberă, cuminte, și Loredana probabil o fi avut ceva pică, și nu s-a lăsat până când nu…

Alina s-a dus și s-a plâns la patron că Loredana o agresează pe Alina, vine noaptea în cameră și face scandal și patronul nu a băgat-o în seamă pe Alina. Era o fată foarte cuminte, se ducea la școală, venea la timp acasă. A fost o fată de nota 10. Știa mereu ce să facă în cameră, ordine, curățenie. Ea mai fusese și anul trecut la muncă. Și o întrebau femeile de acolo de ce nu o ajută și Loredana. Dar ea nu voia”, a declarat femeia, potrivit antena3.ro.

Alina ar fi murit în urma unei lovituri de cuțit în zona gâtului. După crimă, prietena ei i-a pus trupul neînsuflețit într-un geamantan pe care, ulterior, l-a transportat cu un taxi în zona unui parc din Mangalia. Acolo, l-a ascuns sub o bancă. Iată aici ce au surprins camerele de supraveghere, după tragedie.

Lasă un comentariu