Cât câștigă fiica cea mare a lui Vadim Tudor și ce moștenire au primit Lidia și Jeni de la tatăl lorn

eduard

Chiar și astăzi, multă lume se întreabă ce mai fac fiicele lui Vadim Tudor, după moartea fulgerătoare a regretatului lor tată. Iată așadar cât câștigă Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor, dar și ce carieră a ales aceasta.

Despre Lidia Vadim se știe că a absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiintele Educaţiei, pe când fiica cea mica a lui Vadim Tudor, Eugenia, a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universităţii „Spiru Haret”.

Din 2019, Lidia Tudor a devenit cadru didactic în cadrul Universității Spiru Haret, aceasta a ocupat postul de „tutore psihologie Învăţământ de la Distanţă (ID)”.

Pe site-ul instituţiei de învătământ privat se menționează că „tutorele este cadrul didactic desemnat de Consiliul Facultăţii sub expertiza administrativă a personalului din Echipa managerială ID”.

La aproape 30 de ani, fiica lui Vadim Tudor a ajuns profesor la Facultatea de Psihologie. Mai exact, Lidia Vadim este astăzi asistent universitar la Universitatea „Spiru Haret” din București. Însă cât câștigă fiica cea mare a lui Vadim Tudor pe lună? Se pare că Lidia Vadim are un salariu de 4.508 de lei, potrivit celor de la Impact.ro. Fiica politicianului a terminat Facultatea de Psihologie și Științele Educației, tot de în cadrul Spiru Haret.

Moștenirea lăsată de Vadim Tudor fiicelor sale
Deși pare ușor incredibil, Corneliu Vadim Tudor le-a lăsat fiicelor lui, Lidia și Eugenia, mai mult lucruri de artă, precum o colecție de cărți, în care se regăsesc nu mai puțin de 2.000 de volume. Așadar, se pare că Lidia și Jeni Vadim nu au moștenit averi fabuloase în bani, așa cum mulți au fost tentați să creadă.

Cât despre fiica cea mare a lui Vadim Tudor, aceasta deține o pare din casa fostului politician, precum și o parte din ziarul România Mare, alături de mai multe tablouri și cărți. Nici ea, nici sora ei mai mică nu au moștenit alte proprietăți sau sume de bani.

Lasă un comentariu