Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi! Suma strânsă e colosală, cei 400 de invitaţi nici nu s-au uitat la bani!

eduard

În prima zi de Crăciun, în data de 25 decembrie, a avut loc nunta anului, între Ianis Hagi și Elena Tănase. Cei doi au avut parte de cununia de vis, iar pe lângă momentele pe care nu le vor uita niciodată, însurățeii au rămas în conturi cu sume uriașe din daruri.

Ianis Hagi și iubita sa, Elena Tănase, au organizat o impresionantă petrecere de cununie, chiar în prima zi de Crăciun, la Fratelli, unde au fost prezenți aproximativ 400 de invitați. Deși evenimentul nu a fost oficial unul cu „dar”, sume considerabile au fost lăsate în plicuri de către invitați. Participanții la petrecere au contribuit generos financiar și de asemenea, trebuie remarcat faptul că această festivitate a fost susținută în principal de machedoni.

În luna octombrie, cuplul a avut o petrecere de logodnă mai restrânsă, respectând tradițiile machedonești. Evenimentul a fost destinat familiei și apropiaților. Pe 25 decembrie, Ianis Hagi și Elena Tănase au continuat cu un eveniment mai amplu, petrecerea de cununie, unde lista invitaților a fost atent selectată. Printre aceștia s-au numărat Gigi Becali, Gică Hagi și părinții Simonei Halep.

Petrecerea a avut loc la Fratelli, unul dintre cele mai exclusiviste localuri din București, iar doar aranjamentul floral a presupus o cheltuială de aproximativ 50.000 de euro, conform informațiilor de pe Cancan. Atmosfera a fost una regală, cu un farmec specific filmelor. Desi nu a existat oficial obligația de a oferi daruri, participanții au fost extrem de generoși, fiecare cuplu contribuind cu sume considerabile, începând de la 3.000 de euro în sus.

În final, suma totală strânsă a fost impresionantă, mai ales ținând cont că au fost 400 de invitați la eveniment, inclusiv Gigi Becali, patronul FCSB-ului. Estimativ, costurile pentru întreaga ceremonie au atins aproximativ 200.000 de euro, incluzând și onorariile artiștilor care au susținut spectacolele. Cu toate acestea, generozitatea participanților nu numai că a acoperit toate costurile, ci a și generat un profit semnificativ.

Merita menționat că Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase în iunie 2023, la Paris, iar pentru inelul cu diamant a plătit 50.000 de euro. De asemenea, excursia în „Orașul Luminilor” i-a costat pe internaționalul român încă 100.000 de euro.

„Vă mulțumim frumos că ați venit aici în ziua de Crăciun. Înseamnă foarte mult pentru noi. Suntem fericiți și norocoși. Am ajuns în ziua de 25 decembrie, ziua de Crăciun, să ne facem cununia civilă. Este un moment unic pentru ambele familii. Ne-au susținut necondiționat încă din prima zi.Le mulțumim și suntem foarte bucuroși și fericiți. Ne dorim să avem copii sănătoși. Până atunci încercăm să ne bucurăm de această seară și toate se vor întâmpla pas cu pas, așa cum s-a întâmplat până acum”, a spus Ianis Hagi, înainte de petrecere.

Lasă un comentariu