Casa Regală este în ȘOC, la 24 de ani de la moartea Prințesei Inimilor..Pe patul de moarte a spus tot.

eduard

Fostul agent MI5, John Hopkins, în vârstă de 80 de ani, a făcut o serie de mărturisiri uimitoare.Acesta susține că a fost implicat în 23 de asasinate pentru Agenția de Informații britanică între 1973 și 1999, inclusiv în cazul prințesei Diana.

John Hopkins, care a lucrat pentru MI5 38 de ani ca agent, susține că a fost adesea folosit ca asasin de agenție, pentru a elimina discret persoane considerate o amenințare la adresa securității interne a Regatului Unit.

Accidentul auto a stârnit controverse și semne de întrebare, iar zeci de teorii ale conspirației despre decesul prințesei Diana au fost lansate de-a lungul anilor.

În 2017, fostul agent MI5 mărturisea că el este asasinul prințesei Diana

John Hopkins spune atunci că a făcut parte dintr-o celulă formată din șapte agenți în care au avut încredere să efectueze
asasinate politice în Marea Britanie. Majoritatea victimelor erau politicieni, activiști, jurnaliști și lideri de

sindicat. Acesta susținea că principala lui misiune era de a-i elimina pe oponenții politici care reprezentau o amenințare pentru securitatea internă a Regatului Unit al Marii Britanii.

Hopkins spune că prințesa Diana este unică printre victimele sale, deoarece este singura femeie pe care a asasinat-o vreodată, precum și singura Regală. Ea este, de asemenea, singura victimă pe care însăși familia regală a ordonat să o elimine.

Prințesa Diana a fost ucisă deoarece „știa pentru multe secrete regale”
„Știa prea multe secrete regale. Avea de gând să facă publice cu tot felul de afirmații puternice. Șeful meu mi-a spus că
trebuie să moară – primise ordine direct de la prințul Philip – și a trebuit să facem să pară un accident. Nu mai omorâsem niciodată o femeie, cu atât mai puțin o prințesă, dar am respectat ordinele. Am făcut-o pentru Regină și Patrie”,a mai sus John Hopkins.

De asemenea, a declarat că acest lucru era atât de sus în ierarhie și că nu există deloc presă gratuită în Marea Britanie, susținând că „jurnaliștii britanici răspund tuturor editorilor care răspund oligarhilor care doresc toți să fie făcuți cavaleri de către familia criminală de la Palatul Buckingham. Nu există presă gratuită în Marea Britanie”

Lasă un comentariu