Carmen Iohannis, atenţionată de internauţi pentru o ţinută purtată în public. Detaliul pentru care a fost criticată

eduard

Carmen Iohannis a atras din nou atenția utilizatorilor online, printr-o ținută purtată în public. Mai exact, încălțămintea Primei Doamne a României a stârnit numeroase controverse. Se pare că soția președintelui a ales să ignore un detaliu important. Ce a făcut greșit. Foto

Soția lui Iohannis, mereu criticată
Când auzim numele Carmen Iohannis, mulți ne ducem cu gândul la ținutele vestimentare controversate pentru care aceasta optează. Prima Doamnă s-a făcut remarcată în spațiul public de multe ori prin astfel de alegeri. A fost intens criticată pentru faptul că nu ar asculta sfaturile designerilor cu care colaborează.

Carmen Iohannis a stârnit numeroase dezbateri și discuții în jurul ținutelor sale, mai ales din cauza comportamentului său. Nu o dată soția președintelui Klaus Iohannis și-a modificat articolele vestimentare cumpărate de la case de modă de renume, pentru a le da o altfel de formă, nepotrivită.

Carmen Iohannis, picior foarte bine lucrat
Soția președintelui Klaus Iohannis și-a atras, de-a lungul mandatului soțului său, foarte multe vorbe rele. Recent, a fost criticată din nou din cauza unei ținute purtate în public. Nu rochia a fost problema de această dată, ci încălțămintea pentru care profesoara a optat, considerată de internauți total nelalocul ei.

Trebuie precizat însă că soția președintelui Klaus Iohannis are un picior foarte lucrat. Carmen Iohannis arată bine din acest punct de vedere, potrivit declarațiilor făcute de designerul de încălțăminte Mihai Albu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ce ar trebui să poarte soția președintelui
„Este bine porționată. I-ar veni bine și cu sandale, și cu toc mai modest, nu foarte înalt. La ieșirile oficiale se pot purta și sandale – sau un pantof închis, la evenimentele de zi. Poate să meargă pe un toc de 8 centimetri, pe un toc mediu, chiar dacă nu este foarte înaltă”, a spus designerul de încălțăminte Mihai Albu despre ce ar trebui să poarte soția președintelui.

Cu ce încălțăminte a mers pe ambarcațiune
Când vorbim despre ambarcațiuni însă, ne ducem cu gândul în mod natural la haine lejere, în niciun caz la ținute extraordinar de elegante. Este de la sine înțeles că niciodată nu se poartă tocuri pe astfel de vase plutitoare. Doar că soția președintelui Klaus Iohannis a dat-o în bară de această dată.

Carmen Iohannis s-a afișat pe o ambarcațiune pe care a vizitat-o la începutul lunii septembrie cu o pereche de sandale cu toc, ceea ce a atras criticile utilizatorilor online. Se știe, de altfel, că bunele maniere interzic o astfel de încălțăminte în contexte de acest fel.

„Dezamăgire totală!”/ „Doamna are tocuri? Mergeau niște balerini sau teniși acolo”/ „Rochie, poșetă și sandale cu degete răsfirate” – sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Lasă un comentariu