Carmen Harra, Predicții Sumbre Pentru România În 2024! „Va Fi Un Cutremur Mare, Se Va Zgudui Totul”

eduard

Carmen Harra a emis o serie de predicții sumbre pentru România în anul 2024. În cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, celebrul medium a subliniat că anul următor, anul 8, va fi marcat de mișcări intense în toate direcțiile și în orice domeniu de interes.

Conform viziunii prezicătoarei, anul 2024, deși asociat cu justiție, se anunță tulbure, marcând schimbări semnificative în sfera politică, socială și în economia globală.

Carmen Harra a prognozat transformări ample, cu modificări de guverne și repercusiuni asupra unor figuri de autoritate importante, mai ales că multe țări se află în pragul unor alegeri cruciale.

„2024 este un an karmic, afectează economia și inflația. Ar fi bine să investim banii, decât să-i ținem la ciorap.

În 2024 așteptați-vă la niște schimbări care o să vă uimească,” a mărturisit aceasta.

Cutremur mare în 2024, în România

Carmen Harra a avertizat cu privire la posibilitatea unui cutremur de magnitudine semnificativă în România, subliniind necesitatea pregătirii populației pentru evenimente de acest gen, care vor aduce cu sine numeroase provocări financiare.

„Este un an care ne aduce în față evenimente bruște peste noapte, atenție la cutremure.

Este un an zguduitor. Fac o referire la repetarea unui fenomen care vine înapoi pe teritoriile unde cutremurele s-au mai produs. Atenție pentru zona Vrancei, în Turcia, acolo unde cutremurele au zguduit lumea în ultima sută de ani,” a spus mediumul.

Anul 2024, încărcat la nivel emoțional

Ca și anii trecuți, depresia poate fi și boala anului 2024. Carmen Harra avertizează asupra menținerii sub control a sănătății psihice, deoarece mentalul predomină tot.

„Totul este la nivel psihic și mental, din cauza stresului oamenii dezvoltă tot felul de tulburări. Mentalul conduce totul, el dirijează funcțiile organismului. Dacă el e dezechilibrat, atunci apar toate bolile.

Oamenii pot dezvolta tulburări vasculare, de inimă, anxietate. Totul pornește de la psihic, de la alimentație. De asta și vedem 100 de boli autoimunitare apărute peste noapte. Gândirea în colectiv a umanității e total dereglată. Cel mai important e să nu devenim dependenți de nimic,” a mai spus aceasta.

Lasă un comentariu