Carmen Harra ne învață cum să facem bani. Clarvăzătoarea a dezvăluit secretul – vezi în comentarii

eduard

Cunoscuta prezicătoare Carmen Harra ne spune care este secretul banilor și ce trebuie să faci pentru a-ți putea satisface toate poftele. Ea a povestit cum a reușit să se îmbogățească practic peste noapte, după ce a ajuns în America. În prezent, Carmen Harra duce o viață de vis peste Ocean și este foarte căutată de vedete pentru sfaturi.

Carmen Harra este o cântăreață de muzică ușoară, pop-dance, latino și populară și scriitoare stabilită în Statele Unite ale Americii din anul 1983. A început să cânte de la 9 ani, dar și-a început cariera la 16 ani sub numele Carmen Mureșan. Mai mult, între anii 1979 și 1987 a făcut parte din grupul muzical Trio Expres. În prezent, Carmen Harra este unul dintre cei mai cunoscuți clarvăzători. Aceasta face previziuni interesante și aduce vești bune pentru toți oamenii. Recent, ea a povestit care este secretul unui vieți de lux.

Carmen Harra are o metodă foarte eficientă prin care atrage banii în viața ei. Clarvăzătoarea este milionară și duce o viață de lux, deși a pornit de jos și nu a avut deloc o situație financiară bună. A făcut sacrificii, dar a avut și un secret interesant.

Când a plecat din România, ea avea doar 80 de dolari și câteva haine. Avea ambiție și știa că va reuși să se ridice peste ocean, dar nu se aștepta chiar la un asemenea succes. În câteva săptămâni, din doar câțiva dolari a reușit să facă 20.000, reușită la care nici nu se gândea.

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama. Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a spus Carmen Harra.

De atunci a continuat să muncească pentru visul ei și și-a făcut toate poftele. Nu și-a refuzat niciodată nimic și a încercat să fie fericită, fără a se gândi la pierderi.

Cum să câștigi bani

Carmen Harra a dezvăluit pentru toată lumea cum poți face bani. Clarvăzătoarea spune că trebuie să fii foarte atent la atitudinea ta pentru a atrage banii, pentru că aceștia sunt o formă energetică și au mare legătură cu stările noastre.

Vedeta spune că putem găsi o mulțime de posibilități din care sume mari de bani să vină la noi. Cel mai important este să nu ne plângem niciodată că nu avem sau că este foarte greu să facem bani. De altfel, pentru a atrage Finanțele este bine să ne scriem un cec cu o sumă la care aspirăm și să îl ținem mereu cu noi.

„Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră. Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem «vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem», nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim. Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un CEC. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, a mai adăugat Carmen Harra.

Lasă un comentariu