Care este starea lui Gheorghe Visu. Ce se întâmplă cu actorul

0

Care este starea lui Gheorghe Visu? Actorul este internat la spitalul Matei Balș și este conectat la oxigen. Starea de sănătate a marelui actor este una nu tocmai bună.

Anunțul a fost făcut chiar de Gheorghe Visu care a postat pe contul său de Facebook două imagini însoțite de mesajul: ,,Cârlan bătrăn atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele noaptea”.

Care este starea lui Gheorghe Visu
Sursele Antena3 susțin că Gheorghe Visu are coronavirus, medicii fiind rezervați în legătură cu starea lui de sănătate care este un mister chiar și pentru cei apropiați.

În urmă cu doi ani, atunci când a anunțat că se retrage din activitate ca să poată petrece mai mult timp cu nepotul său, Gheorghe Visu a mărturisit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru WOWbiz.ro că suferă de o afecțiune pulmonară cauzată de fumat.
“Nu știu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înțeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi și mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Și voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”, a declarat Carmen Tănase, potrivit dcnews.ro.
Gheorghe Visu, despre boala sa ”E o afecțiune respiratorie”
“Sunt bine. Nu sunt sanatos, dar nici nu am o boala grava care sa ma termine. Pot sa mai stau cu problemele astea 20 de ani. Apropo de zvonul asta, am primit un telefon de la o colega care ma intreba daca am ciroza. E o prostie. Am o boala de fumator, dar nu cancer. E o afectiune respiratorie pe care am stopat-o. De aia m-am lasat de fumat si, sincer, imi pare rau. Fumatul e o atitudine, nu un viciu. Eu m-am lasat fara sa ezit ca asa a trebuit. Sa fumezi nu inseamna doar sa bagi in tine gudron si nicotina… Ai nevoie de fumat cand faci o pauza la repetitii, cand nu-ti iese ceva. Parca iti limpezesti gandurile si o iei de la capat. La filmari la Buftea, de exemplu, totul mergea la foc automat, repede, repede, repede si chiar era binevenita o tigara”, declaraactorul Gheorghe Visu în urmă cu ceva timp.