Care este starea de sănătate a actriței Marinela Chelaru, după ce a fost la un pas de moarte: „AVC-urile se recuperează mai greu”

eduard

Care este starea de sănătate a actriței Marinela Chelaru, după ce a fost la un pas de moarte. Vedeta a revenit acasă și se simte mult mai bine, însă trebuie să fie foarte atentă la felul în care are grijă de ea. Recent, a dezvăluit că după ce a făcut accidentele vasculare cerebrale, nu a reușit să își mai amintească unde este și ce se întâmplă cu ea.

Care este starea de sănătate a actriței Marinela Chelaru. Vedeta a suferit patru AVC-uri, chiar înainte de Paște. Episodul a avut loc la spital, iar medicii au fost capabili să îi salveze viața.

„Am făcut 4 AVC-uri. Nu prea știu despre asta, că eu am făcut altă facultate… Înainte de Paște mi s-a făcut rău, am chemat ambulanța și m-au dus la spital și acolo am făcut 4 AVC-uri. Știu că mi-a fost rău. I-am spus doctorei care a avut grijă de mine că nu plec din spital că mă simt foarte rău. Mi-a dat cu pumnul medicamente.

În viața a vieților mele nu am văzut atâtea pastile! Și mi-a zis doamna care era în salon cu mine: ‘Doamna Marinela, era să vă pierdem aseară.’ Și am zis: ‘Când vrea Dumnezeu să ne ia, ne ia.’ Dar, o fi zis Dumnezeu: ‘Hai, că te las un pic, să mai stai.’ Acum am ieșit la pensie, vreau să stau și eu liniștita… că am o pensie mare, cea mai mare, după 40 de ani de muncă. Mi-e și rușine să spun, că zice lumea că mă vait. Păi mă vait! Că la 1.400 de lei pensia pe luna, am avut 900 întreținerea. Dar știi ceva? Prefer să fiu sănătoasă. Mănânc pâine cu unt și o să treacă.’, spunea actrița.

Care este starea de sănătate a actriței Marinela Chelaru

După două luni petrecute în spital, actrița se recuperează acasă și trebuie să fie foarte atentă la felul în care are grijă de ea. Situația financiară nu face decât să-i pună sare pe rană Marinelei Chelaru, care trăiește de pe azi, pe mâine, din cauza pensiei foarte mici, la sfârșitul celor 40 de ani de carieră.

„Stau cuminte să îmi revin pentru că a fost o chestie foarte ciudată. Până acum, doar eu am avut AVC-uri. Nici în familie nu au avut, nici prietenii. Nu am știut ce este chestia asta. AVC-urile se recuperează mai greu. Mi-a zis cineva că am imunitatea bună, se bucurau doctorii de operație. Eu a doua zi făceam genoflexiuni”, a declarat Marinela Chelaru, la Antena Stars.

Lasă un comentariu